Τα Games with Gold για τον Αύγουστο

Οι ζέστες έχουν σφίξει για τα καλά, καθώς το θερμόμετρο δείχνει 40 Cº σε πολλές περιοχές της χώρας και σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει πριν από το Σάββατο. Ένα πράγμα είναι σίγουρο… Οι κάτοχοι Xbox 360 και Xbox One, που είναι και Gold μέλη μίας άλλης υπηρεσίας -του Xbox Live- θα βρουν μία όαση δροσιάς από την πρώτη Αυγούστου χάρη στα δωρεάν παιχνίδια, που θα δοθούν από την Microsoft.

Οι συνδρομητές του PS Plus είχαν τον περασμένο Ιούνιο την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. Αν ζηλέψατε τότε για την καλή τους τύχη, τώρα μπορείτε να χαρείτε κι εσείς. Από την πρώτη του μήνα και για ολόκληρο τον Αύγουστο, το παιχνίδι που ανέπτυξε η Kojima Productions, θα σας περιμένει να το κατεβάσετε στο Xbox One σας.

Η δεύτερη επιλογή για τη νεότερη κονσόλα της Microsoft σας πετάει σε ένα απομονωμένο νησί γεμάτο με ζόμπι. Αν φοβάστε μόνος σας, μπορείτε να έχετε μαζί σας κι έναν φίλο! Θα καταφέρετε να επιβιώσετε στο αφιλόξενο περιβάλλον του How to Survive: Storm Warning Edition; Η ειδική έκδοση, που περιλαμβάνει το How to Survive, το Action Adventure της Eko Software, καθώς και 6 DLCs, θα βρίσκεται στη διάθεσή σας από τις 16 Αυγούστου έως και τις 15 Σεπτεμβρίου.

Η σειρά Metro θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας στο Xbox 360. Πρώτο θα έρθει το Metro 2033, το First-person Shooter με τα survival horror στοιχεία, που διαδραματίζεται κατά κύριο λόγο στον υπόγειο σιδηρόδρομο της κατεστραμμένης από τον πυρηνικό όλεθρο Μόσχας. Το παιχνίδι της Ουκρανικής εταιρείας 4A Games θα γίνει δικό σας, αν το «κλείσετε» από την πρώτη Αυγούστου έως και τις 15 του ίδιου μήνα. Το Metro: Last Light, το οποίο θα σας στείλει πάλι στο μετρό της ρωσικής πρωτεύουσας, θα πάρει τη θέση του προκατόχου του για το δεύτερο μισό του Αυγούστου.

[n]games-with-gold-august-2015_in


Πλατφόρμες:
Xbox 360 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply