Τα Games with Gold για τον Σεπτέμβριο

Ο Αύγουστος φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος του και η Microsoft δεν παραλείπει να ανακοινώσει τα παιχνίδια για το Xbox 360 και το Xbox One, που θα αποκτήσετε δωρεάν τον επόμενο μήνα, εφόσον είστε βέβαια Gold μέλος της υπηρεσίας Xbox Live.

Η Sony προσφέρει το Lara Croft and the Temple of Osiris στους συνδρομητές του PS Plus τον μήνα, που φεύγει σε λίγες μέρες. Η Microsoft δε θα αφήσει τους κατόχους Xbox One χωρίς τη συντροφιά της νεαρής αρχαιολόγου τον μήνα, που έρχεται. Το Tomb Raider: Definitive Edition θα σας περιμένει, να το αποκτήσετε από την πρώτη Σεπτεμβρίου έως και τις 16 Οκτωβρίου. Η δεύτερη προσφορά για εσάς, που διαθέτετε την κονσόλα όγδοης γενιάς, είναι το The Deer God, το Action Platformer με ήρωα ένα ελάφι, που θα φιγουράρει στην υπηρεσία ολόκληρο τον Σεπτέμβρη.

Δύο τα προσφερόμενα παιχνίδια και για το Xbox 360. Το Battlestations: Pacific θα είναι στη διάθεσή σας από την πρώτη έως και τις 15 Σεπτεμβρίου. Το Action Strategy game της Eidos Studio Hungary με θέμα τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο θα παραδώσει την αμέσως επόμενη μέρα τη θέση του στο Crysis 3, το First-Person Shooter της Crytek, που θα θρονιαστεί εκεί μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια είναι πάνω-κάτω γνωστά, επομένως ας γνωρίσουμε καλύτερα το The Deer God με τη βοήθεια ενός τρέιλερ.


Πλατφόρμες:
Xbox 360 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 05/02/2016

    […] από έναν μήνα και στο Xbox One. Το The Deer God είναι ένα από τα Games with Gold για τον Σεπτέμβριο και, αν είστε χρυσό μέλος της υπηρεσίας Xbox Live, θα […]

Leave a Reply