Το Gold Rush! αποκτά τον διάδοχό του 28 χρόνια μετά

Η ιστορία του όχι και τόσο δημοφιλούς Graphic Adventure, το οποίο κυκλοφόρησε το 1988 από την Sierra On-Line, θα συνεχιστεί το 2016 με το Gold Rush 2. Στο καινούριο παιχνίδι, που αναπτύσσει η Sunlight Games σε συνεργασία με τους Doug και Ken MacNeil, οι δημιουργοί του αρχικού Adventure, θα συναντήσουμε και πάλι τον Jerrod Wilson, ο οποίος ακολούθησε τον αδελφό του στην Καλιφόρνια και εγκαταστάθηκε εκεί μαζί του.

Μεταφερόμαστε πλέον στο 1869, είκοσι χρόνια μετά από τα γεγονότα του Gold Rush!, για να δούμε, ότι τα δύο αδέλφια έχουν πλουτίσει χάρη στη φλέβα χρυσού, την οποία ανακάλυψαν. Ο Jerrod και ο Jake Wilson ενημερώνονται από τον τραπεζίτη, ο οποίος φροντίζει να επενδύει με επιτυχία τα κέρδη των δύο αδελφών πίσω στη Νέα Υόρκη, ότι ο William Tweed, ένας παλιός γνώριμός τους, έχει εγκατασταθεί πλέον εκεί και έχει αποκτήσει μεγάλη δύναμη με όχι και τόσο νόμιμα μέσα.

goldrush-2-info_in1

Ο Jerrod και ο Jake αποφασίζουν να επιστρέψουν στην αμερικανική μεγαλούπολη για να παραδώσουν στις αρχές τα στοιχεία, που έχουν στην κατοχή τους και αποδεικνύουν, ότι ο William Tweed είναι ο αρχηγός μίας συμμορίας κακοποιών. Πουλούν το χρυσωρυχείο τους και επιβιβάζονται στο τρένο, για να ταξιδέψουν από τη Δύση στην Ανατολή. Ο Παναμερικανικός Σιδηρόδρομος έχει λίγα χρόνια ζωής.. Ο Tweed κάνει ό,τι είναι δυνατόν και βάζει λυτούς και δεμένους, για να μην φτάσουν ποτέ οι δυο τους στη Νέα Υόρκη.

Το Gold Rush 2 θα περιλαμβάνει πάνω από 80 pre-rendered οθόνες με υψηλής ανάλυσης γραφικά, υψηλής ποιότητας voice acting και νέες μουσικές συνθέσεις. Η Sunlight Games ετοιμάζει εκδόσεις του παιχνιδιού για PC (Windows και Linux), Mac και φορητές συσκευές με λειτουργικά συστήματα Android και iOS. Η γερμανική εταιρεία και η KISS ltd, ο publisher, προγραμματίζουν την κυκλοφορία του Gold Rush 2 τον Μάρτιο του 2016. Όσον αφορά το PC, θα υπάρχουν εκδόσεις σε ψηφιακή και φυσική μορφή με τη δεύτερη να περιέχει και επιπλέον υλικό. Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι η Sunlight Games ανέπτυξε και το Gold Rush! Anniversary, το remake του πρώτου παιχνιδιού, το οποίο διατέθηκε το 2014 για PC, Mac και συσκευές με λειτουργικά συστήματα Android και iOS.

goldrush-2-info_in2

Επίσημη ιστοσελίδα: Gold Rush 2


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply