Αναβάλλεται η κυκλοφορία του Gone Home για το PS4 και το Xbox One

Στις 14 Ιανουαρίου 2016, γράψαμε…

Έχουν περάσει δύο μέρες από τις 12 Ιανουαρίου και το Adventure της The Fullbright Company δεν έχει φανεί ακόμη στην Ευρώπη και την Αυστραλία, όπως είχε προγραμματιστεί. Δεν ισχύει το ίδιο και με τη Βόρεια Αμερική, μιας και εκεί το Gone Home κυκλοφόρησε στην ώρα του για τις κονσόλες της Sony και της Microsoft.

Σε ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Αμερικανική εταιρεία επικαλείται προβλήματα της τελευταίας στιγμής σε σχέση με την πιστοποίηση και την κατηγοριοποίηση του παιχνιδιού και δηλώνει ότι κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να ξεπεραστούν γρήγορα και να οριστεί νέα ημερομηνία για την Ευρώπη και την Αυστραλία. Ας σημειώσουμε κλείνοντας, ότι το Gone Home κυκλοφόρησε στις 15 Αυγούστου του 2013 για PC, Mac και Linux.

[Σύντομη ενημέρωση – 4 Φεβρουαρίου 2016] Έναν μήνα μετά από την προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, θα καταφθάσει και στα μέρη μας το Gone Home! Τα όποια προβλήματα προέκυψαν στο κοντινό παρελθόν, αντιμετωπίστηκαν και η The Fullbright Company ανακοίνωσε, ότι το Adventure της θα είναι διαθέσιμο στις 12 Φεβρουαρίου για το PS4 και το Xbox One.

Επίσημη ιστοσελίδα: Gone Home


Πλατφόρμες:
Mac 
PC 
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
The Fullbright Company 
Publishers:
The Fullbright Company 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:
Leave a Reply