Τρέιλερ για το Hellblade λίγο πριν από την Ε3

Στις 10 Ιουνίου 2015, γράψαμε…

Το Hellblade παρουσιάστηκε ως μία αποκλειστική κυκλοφορία για το PS4 κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Sony, που δόθηκε στα πλαίσια της Gamescom 2014 τον περασμένο Αύγουστο. Το τρέιλερ, που προβλήθηκε τότε, δεν προσέφερε πληροφορίες για την πρωταγωνίστρια και το ίδιο το παιχνίδι και γέννησε την εντύπωση πως είχαμε να κάνουμε με ένα sequel του Heavenly Sword. Τα πράγματα άλλαξαν στην πορεία για το Hack and Slash, που αναπτύσσει η Ninja Theory. Η αποκλειστικότητα για την κονσόλα της Sony πήγε περίπατο, καθώς ανακοινώθηκε ότι το Hellblade θα διατεθεί τελικά και για PC και η εταιρεία τόνισε πως δεν έχει σχέση με το Heavenly Sword, το οποίο κυκλοφόρησε το 2007 για το PS3.

Η Ninja Theory, με αφορμή την έκθεση Ε3 2015, που βρίσκεται λίγες μόνο μέρες μακριά, δίνει στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ. Το δωδέκατο development diary βγήκε επίσης στο youtube. Τα δύο αυτά βίντεο περιλαμβάνουν αποσπάσματα από το ίδιο το παιχνίδι και μας αποκαλύπτουν πως η Senua πάσχει από μία σοβαρή ψυχική διαταραχή, βασανίζεται από παραισθήσεις, ενώ ακούει και φωνές. Όλα δείχνουν πολύ ζωντανά απ’ ό,τι θα διαπιστώσετε! Η κατάθλιψη αποτελεί επίσης έναν σοβαρό «εχθρό» για την πολεμίστρια των Κελτών. Ο Tameem Antoniades, ο επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος της Ninja Theory, αναφέρει χαρακτηριστικά στο development diary, πως η ζωή της Senua είναι μία σκέτη κόλαση εξαιτίας της πάθησής της. Η εταιρεία έχει ζητήσει τη βοήθεια επιστήμονα με ειδίκευση στην Ψυχιατρική για να παρουσιάσει με πειστικότητα την κατάσταση της ηρωίδας μας.

[Σύντομη ενημέρωση – 7 Ιανουαρίου 2016] Η Ninja Theory επιβεβαιώνει πλέον με ένα tweet, ότι το Hellblade θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα για PS4 και PC και θα πρέπει να το περιμένουμε μέσα στο 2016.


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 18/03/2016

    […] πληροφορηθήκαμε μέσα από το Development Diary 12, η Senua πάσχει από σοβαρή ψυχική διαταραχή. Η Ninja Theory, […]

Leave a Reply