10 εκατομμύρια downloads για το Lara Croft: Relic Run!

Το Endless Runner με πρωταγωνίστρια τη διάσημη αρχαιολόγο κυκλοφόρησε στις 28 Μαΐου του 2015 για φορητές συσκευές με λειτουργικά συστήματα Android, iOS και Windows Phone. Το free to play παιχνίδι ανέπτυξαν από κοινού οι Simutronics, Crystal Dynamics και Square Enix.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τελευταίας, το Lara Croft: Relic Run έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχημένο μιας και 10 εκατομμύρια downloads έχουν σημειωθεί έως σήμερα. Με αφορμή αυτό το ευχάριστο γεγονός, η Simutronics και η Square Enix διέθεσαν στις 15 Οκτωβρίου ένα update, που έρχεται να προσθέσει στο παιχνίδι και μία τρίτη περιοχή, την Mountain Pass. Οι άλλες δύο είναι οι Jungle Temple και Desert. Η Lara συνεχίζει βέβαια να τρέχει για να αποφύγει εμπόδια και να συλλέξει πολύτιμα αντικείμενα, οδηγεί επίσης και ένα snowmobile. Η φιλενάδα αντιμετωπίζει με ένα καινούριο όπλο Yetis, αράχνες και ένα boss, το οποίο εκτοξεύει ογκώδη κομμάτια πάγου προς το μέρος της. Τέλος, περιλαμβάνεται και μία νέα campaign.

Το update αφορά προς το παρόν τις εκδόσεις του Lara Croft: Relic Run για Android και iOS. Να το περιμένετε σύντομα και για φορητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Windows Phone.

Επίσημη ιστοσελίδα: Lara Croft


Πλατφόρμες:
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply