Σκέτη μαγεία σε PS4 και Xbox One με το Lichdom: Battlemage

Το First-person spell-casting game, που ανέπτυξε η Xaviant και κυκλοφορεί από τις 26 Αυγούστου του 2014 για PC, πρόκειται να μεταφερθεί στις κονσόλες των Sony και Microsoft.

Το Lichdom: Battlemage είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από την κατηγορία στην οποία κατατάσσεται. Ο χαρακτήρας δε διαθέτει συμβατικά όπλα για να επιτίθεται ή να αμύνεται, αλλά χρησιμοποιεί ξόρκια για να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους. Μόνο! Το παιχνίδι έχει RPG στοιχεία, αλλά οι μάχες έχουν καθαρά Action χαρακτήρα, που ταιριάζει στα First-person Shooters. Mana, το οποίο θα πρέπει να συλλέξετε για να έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τα… κόλπα σας, δεν υπάρχει, ούτε και θα χρειαστεί, να περιμένετε να περάσουν μερικά δευτερόλεπτα, για να έχετε διαθέσιμες όλες τις επιθέσεις σας.

Το crafting σύστημα του Lichdom: Battlemage σας επιτρέπει να δημιουργήσετε χιλιάδες διαφορετικά ξόρκια με βάση οκτώ sigils (fire, ice, lightining, kinesis, corruption, delirium, necromancy, phase). Δε λείπει και το loot!

Το Lichdom: Battlemage θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή και φυσική μορφή για PS4 και Xbox One στις 22 Μαρτίου του 2016. Publisher είναι η Maximum Games.

Επίσημη ιστοσελίδα: Lichdom: Battlemage


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply