Το Steam μας αγαπάει και δωρίζει έξι games

Στις 17 Φεβρουαρίου 2016, γράψαμε…

Η γιορτή των ερωτευμένων μπορεί να πέρασε, αλλά οι εκπτώσεις, που φέρουν την ταμπέλα Make War Not Love 3 και ξεκίνησαν στις 14 Φεβρουαρίου, συνεχίζονται και θα διαρκέσουν για μερικές ακόμη μέρες. Η Valve και η Sega δε σπρώχνουν μόνο παιχνίδια της δεύτερης σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, αλλά προσφέρουν εδώ και μερικές ώρες εντελώς δωρεάν τρία videogames. Πρόκειται για τα Jet Set Radio, Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit μαζί με δύο DLCs και το Golden Axe, που αποτελεί μέρος του SEGA Genesis & Mega Drive Classics. Για να αποκτήσετε όλα τα παραπάνω, αρκεί να περάσετε μία βόλτα από τις σελίδες των δύο πρώτων παιχνιδιών στο Steam και να επιλέξετε το πακέτο, που τα περιέχει.

Make War, Not Love 3

Σε 28 περίπου ώρες από τη στιγμή, που δημοσιεύεται αυτό το άρθρο, τα Streets of Rage II, Binary Domain και Condemned: Criminal Origins θα σας περιμένουν και αυτά να τα αποκτήσετε χωρίς κανένα κόστος, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να διατεθεί ένα ακόμη πακέτο, που θα αποτελείται από τα Gunstar Heroes, Renegade Ops και Viking: Battle for Asgard. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη συμμετοχή στο event, που διοργανώνει η Sega και μας καλεί να ρίξουμε την ψήφο προτίμησής μας σε ένα από τα Company of Heroes 2, Total War: Attila και Warhammer 40,000: Dawn of War II. Το event, οι εκπτώσεις και τα δωράκια θα τελειώσουν στις 20 Φεβρουαρίου.

[Σύντομη ενημέρωση – 18 Φεβρουαρίου 2016] Τα Streets of Rage II, Binary Domain και Condemned: Criminal Origins σας περιμένουν εδώ και λίγες ώρες. Η διαδικασία αλλάζει αυτή τη φορά και για να αποκτήσετε τα ολόδικά σας ψηφιακά αντίτυπα των παραπάνω παιχνιδιών, θα χρειαστεί να περάσετε μία βόλτα από τη σελίδα του event της Sega. Θα βρείτε εκεί την παρακάτω εικόνα. Πατήστε το κουμπί «REDEEM PRIZE», γράψτε ένα έγκυρο email στο πλαίσιο, που θα ανοίξει, και προχωρήστε στην επιβεβαίωσή του. Αυτό είναι όλο! Το μόνο, που έχετε να κάνετε μετά, είναι να περιμένετε, να σας αποσταλεί ο κωδικός, τον οποίο θα εξαργυρώσετε στο Steam. Να έχετε υπομονή, γιατί μπορεί να συμβεί μετά από αρκετές ώρες!

[In2][n]Make-War-Not-Love-3

Πλατφόρμες:
Mac 
PC 
Developers:
Arkedo 
Avalanche Studios 
Blit Software 
Creative Assembly 
Devil's Details 
Monolith 
Relic Entertainment 
Sega 
Publishers:
Sega 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 21/02/2016

    […] που προσφέρει η Sega με αφορμή το Make War Not Love 3. Δείτε εδώ, τι προηγήθηκε. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία, όπως […]

Leave a Reply