Το Nova-111 έρχεται στα τέλη Αυγούστου

Η Funktronic Labs ιδρύθηκε από τον Eddie Lee, προγραμματιστή γραφικών εφαρμογών, και τον πολυτεχνήτη Kalin. Η συμμετοχή στην ανάπτυξη παιχνιδιών της σειράς PixelJunk αποτελεί το κοινό στοιχείο στα βιογραφικά των δύο τύπων.

Η Funktronic Labs ετοιμάζει αυτό το διάστημα το Nova-111, το πρώτο εμπορικό παιχνίδι της, καθώς οτιδήποτε άλλο δείτε στην ιστοσελίδα της ανεξάρτητης εταιρείας προσφέρεται δωρεάν και μπορεί κάλλιστα να φορέσει την ταμπέλα «πειραματικό».

Το Nova-111 σας δίνει τον έλεγχο ενός σκάφους και σας ρίχνει μέσα σε έναν περίεργο κόσμο, όπου ο χρόνος έχει τρελαθεί. Παίρνετε στην ουσία μέρος σε ένα πείραμα. Turn-based μάχες και δράση σε πραγματικό χρόνο αναμιγνύονται και εσείς πρέπει να αντεπεξέλθετε κατατροπώνοντας εχθρούς και λύνοντας γρίφους. Καλά θα κάνετε να συλλέγετε και εξαρτήματα, που θα σας φανούν χρήσιμα στην αναβάθμιση του σκάφους σας. Τελικός στόχος σας είναι να βάλετε μία τάξη στον κόσμο και να σώσετε τους αιχμάλωτους επιστήμονες.

Το Nova-111, το οποίο ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014, αναμένεται στις 25 Αυγούστου για PC, Mac, PS3, PS4, PS Vita, Xbox One και το Wii U. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όσον αφορά τις κονσόλες και το φορητό της Sony, έχουμε μία cross-buy αγορά. Η Curve Digital έχει αναλάβει την προώθηση του παιχνιδιού.

Επίσημη ιστοσελίδα: Nova-111


Πλατφόρμες:
Mac 
PC 
Playstation 3 
Playstation 4 
PS Vita 
Wii U 
Xbox One 
Developers:
Funktronic Labs 
Publishers:
Curve Digital 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:
Leave a Reply