Not a Hero

Το OlliOlli2 και το Not a Hero έρχονται στο Xbox One

Η Team17 Digital αναλαμβάνει τον ρόλο του publisher, έτσι ώστε τα δύο πιο πρόσφατα και πετυχημένα παιχνίδια της Roll7 να μεταφερθούν στην κονσόλα της Microsoft μέσα στο 2016. Αναφερόμαστε στο OlliOlli2: Welcome to Olliwood, το Side-scrolling Skateboarding game, και το Not a Hero, το 2D Tactical Shooter, τα οποία θα καταφθάσουν στο Xbox One σε αποκλειστικές εκδόσεις.

Για την πρώτη περίπτωση, θα έχουμε το OlliOlli2: XL Edition, που θα περιλαμβάνει ένα mode, το οποίο δεν υπάρχει στις εκδόσεις του παιχνιδιού για PC, Mac, Linux, PS4 και PS Vita. Πρόκειται για το FreeSkate mode, το οποίο θα σας δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσετε καινούριες φιγούρες και να κάνετε skateboard, όπως σας αρέσει, σε πέντε ολοκαίνουρια levels. Δεν έχουμε κάτι καλύτερο να σας δείξουμε για την ώρα από το τρέιλερ του OlliOlli2: Welcome to Olliwood, που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από περίπου έναν χρόνο.

Ας έρθουμε τώρα και στο Not a Hero, που κυκλοφόρησε για PC, Mac, Linux τον Μάιο του 2015 και για το PS4 στις 2 Φεβρουαρίου του 2016. Το παιχνίδι θα έρθει στο Xbox One με τον τίτλο Not a Hero: Super Snazzy Edition και έξτρα περιεχόμενο. Θα περιλαμβάνει συγκεκριμένα τρία νέα levels με τέσσερις υποαποστολές το καθένα τους. Τρέιλερ για τη συγκεκριμένη έκδοση δεν υπάρχει ακόμη, επομένως θα αρκεστούμε σε κάτι παλιότερο.


Πλατφόρμες:
Linux 
Mac 
PC 
Playstation 4 
PS Vita 
Windows 
Xbox One 
Developers:
Roll7 
Publishers:
Devolver Digital 
Roll7 
Team17 Digital 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:

1-4 
Local 
Multi 
Single Leave a Reply