Πέντε στα γρήγορα 5 Φεβρουαρίου

Πέντε στα γρήγορα: 5 Φεβρουαρίου 2017

Το εβδομαδιαίο δελτίο ειδήσεων περιλαμβάνει νέα μικρά. Δε γεμίζουν σελίδες, δε θα τις δείτε συνήθως στη «βιτρίνα» των ιστοσελίδων του χώρου, δε συνοδεύονται τις περισσότερες φορές από εικόνες, ίσως να έρχονται παρέα με ένα βίντεο, αλλά έχουν οπωσδήποτε σχέση με αυτό, που αγαπάμε. Το gaming. Τί άλλο!

Το Dead by Daylight κυκλοφόρησε από την Starbreeze Studios στο Steam στις 14 Ιουνίου του 2016 και τα έχει πάει πολύ καλά έως σήμερα, καθώς έχει πουλήσει 1,8 εκατομμύρια αντίτυπα. Το multiplayer Survival Horror, που ανέπτυξε η Behaviour Digital, θα διατεθεί για PS4 και Xbox One μέσα στο 2017, όπως ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες και θα υπάρξουν και retail εκδόσεις.

Το Dead by Daylight δίνει σε έναν παίκτη τον ρόλο ενός αιμοσταγούς δολοφόνου, ο οποίος καταδιώκει τους χαρακτήρες, που ελέγχουν τέσσερα άτομα, με σκοπό να τους σκοτώσει. Τί περιμένατε πως θα γράψω, ότι θέλει παρέα για να παίξει κολτσίνα; Το περιβάλλον διαφοροποιείται σε κάθε playthrough και έτσι τα δεδομένα αλλάζουν για τον επίδοξο δολοφόνο και τους παίκτες, που προσπαθούν να του ξεφύγουν.

Το παιχνίδι-έκπληξη, που παρουσιάστηκε από την Bethesda κατά τη διάρκεια της E3 2015 και κυκλοφορεί ήδη για συσκευές με λειτουργικά συστήματα Android και iOS, αλλά και PC, έρχεται στις 7 Φεβρουαρίου στο Xbox One και τα Windows 10. Θα υποστηρίζεται η χρήση του Xbox One controller, ενώ θα μπορείτε να μεταπηδάτε από την κονσόλα στο PC, και αντιστρόφως, συνεχίζοντας το παιχνίδι από εκεί, όπου το είχατε αφήσει. Το Fallout Shelter θα το βρείτε στο Xbox One Store και το Windows Store. Θα το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν.

Δε χρειάζεται να γράψουμε εδώ πολλά για το Yoshi’s Woolly World για το Wii U, γιατί το review του Γιώργου Κυρενέ θα σας καλύψει. Το videogame, το οποίο διατέθηκε για την κονσόλα της Nintendo τον Ιούνιο του 2015, μεταφέρεται τώρα στο 3DS με τον τίτλο Poochy & Yoshi’s Woolly World, καθώς ο Yoshi, ο γλυκός δεινόσαυρος, έχει για παρέα έναν χαριτωμένο σκύλο. Ο τετράποδος φιλαράκος θα σας φανεί πολύ χρήσιμος στα νέα levels του παιχνιδιού, ενώ υπάρχουν 20 ολοκαίνουρια collectibles σε αυτή την έκδοση. Ο Poochy έχει και το δικό του amiibo! Το Poochy & Yoshi’s Woolly World κυκλοφορεί από τις 3 Φεβρουαρίου του 2017 για το φορητό της ninty.

Η μεγάλη επιτυχία της περσινής χρονιάς από τον χώρο των indies θα αποκτήσει και τις retail εκδόσεις της για το PS4 και το Xbox One, όπως ανακοίνωσε η 505 Games. Δε μιλάμε όμως για απλές εκδόσεις, αλλά για Collector’s Editions, καθώς εκτός από το δισκάκι με το Stardew Valley, θα λάβετε μία αφίσα με τον χάρτη της Pelican Town, ένα βιβλιαράκι-οδηγό για να τα βγάλετε πέρα και το soundtrack του παιχνιδιού σε ψηφιακή μορφή. Το Stardew Valley: Collector’s Edition θα κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου και για τις δύο κονσόλες.

Η καμπάνια του The Banner Saga 3 στο kickstarter έχει στεφθεί ήδη με επιτυχία, καθώς ο βασικός στόχος των 200000 δολαρίων καλύφθηκε. Περίπου 241000 δολάρια έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα, ενώ απομένουν 30 μέρες έως την ολοκλήρωσή της. Η Stoic, η developer της αγαπημένης σειράς The Banner Saga, παρουσίασε επίσης τα πρώτα stretch goals.


Πλατφόρμες:
3DS 
Android 
iOS 
PC 
PS4 
Switch 
Wii U 
Windows 
Xbox One 
Developers:
Behaviour Digital Inc. 
Behaviour Interactive 
Bethesda Game Studios 
ConcernedApe 
Good-Feel 
Publishers:
505 Games 
Bethesda Softworks 
Chucklefish 
Nintendo 
Starbreeze Studios 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:

1-2 

Multi 
Online 
Single Leave a Reply