RollerCoaster Tycoon park

RollerCoaster Tycoon World: Έρχεται τελικά στις 30 Μαρτίου

Μετά από περίπου τέσσερις μήνες σιωπής, η Atari έδωσε πριν από λίγες μόνο μέρες την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, που αναμέναμε αρχικά στις 10 Δεκεμβρίου. Η εταιρεία αιφνιδίασε ωστόσο όσους το έχουν ήδη προαγοράσει, αλλά και εκείνους, οι οποίοι περιμένουν πως και πως την κυκλοφορία ενός ολοκληρωμένου videogame, ανακοινώνοντας ότι το RollerCoaster Tycoon World θα μπει στο Steam Early Access στις 30 Μαρτίου και θα παραμείνει εκεί για όσο καιρό χρειαστεί.

Η απόφαση ελήφθη μετά από τις δύο beta, που διεξήχθησαν στα τέλη του 2015 και πολλές δοκιμές, οι οποίες έλαβαν χώρα μέσα στο τρέχον έτος. Η Atari θεωρεί, ότι οι παρατηρήσεις και οι ιδέες των φίλων της σειράς RollerCoaster, θα βοηθήσουν έτσι ώστε το νέο παιχνίδι να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς και να περάσει σε άλλο επίπεδο.

Αν πάλι, η εξέλιξη αυτή δεν ικανοποιεί εσάς, που έχετε ήδη πληρώσει ένα σεβαστό ποσό, για να παίξετε μία πλήρη έκδοση του RollerCoaster Tycoon World, αγοράζοντας το είτε από εδώ ή εδώ, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε πίσω τα χρήματά σας έως και τις 31 Μαρτίου. Μπορείτε φυσικά να κάνετε το ίδιο και στο Steam, λαμβάνοντας υπόψη τους κανόνες, που ισχύουν για την ψηφιακή πλατφόρμα της Valve.


Πλατφόρμες:
PC 
Windows 
Developers:
Nvizzio Creations 
Publishers:
Atari 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:

Single Leave a Reply