Το Sanitarium περνάει στα κινητά

Το Sanitarium, που ανέπτυξε η DreamForhe Intertainment, κυκλοφόρησε αρχικά για PC το 1998 και η DotEmu είναι υπεύθυνη για τη νέα έκδοση του παιχνιδιού, που εμφανίστηκε στο Steam το 2014. Η Γαλλική εταιρεία θα μεταφέρει επίσης το κλασικό Point and Click Adventure με τα Psychological Horror στοιχεία σε φορητές συσκευές με λειτουργικά συστήματα Android και iOS.

Ο πρωταγωνιστής του Sanitarium ξυπνάει σε μία ψυχιατρική κλινική ύστερα από ένα αυτοκινητικό ατύχημα. Υποφέρει από απώλεια μνήμης και δε θυμάται καν το όνομά του. Οι άλλοι ασθενείς τον αποκαλούν «Max». Ο Max θα κινηθεί σε πέντε κόσμους, όπου η πραγματικότητα, η φαντασία, ο σουρεαλισμός και η τρέλα μπερδεύονται, για να «βρει» τον εαυτό του. Οι απαντήσεις θα δοθούν μέσα από γρίφους. Η νοσηρή ατμόσφαιρα και η οπτική bird’s eye είναι δύο  από τα βασικά χαρακτηριστικά του Sanitarium.

Η DotEmu εντάσσει ορισμένες ενδιαφέρουσες λειτουργίες στις εκδόσεις του παιχνιδιού για τα κινητά. Θα έχετε την επιλογή να ελέγχετε τον χαρακτήρα σας με την οθόνη αφής ή με pad. Το user interface και το inventory προσαρμόζονται στα δεδομένα των smartphones και tablets, ενώ προστίθεται σύστημα autosave. Θα μπορείτε να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε τα hints. Τέλος, 20 achievements θα σας περιμένουν να τα κατακτήσετε.

Το Sanitarium θα είναι διαθέσιμο στο App Store και το Google Play από τις 29 Οκτωβρίου. Το τρέιλερ, που ακολουθεί έχει να κάνει με την κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Steam.


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply