Θα αλλάξουμε χρόνο με το Story of Seasons!

Η Natsume, η ιαπωνική εταιρεία, που αναπτύσσει και διαθέτει εδώ και είκοσι χρόνια τα παιχνίδια Harvest Moon, έθεσε ζήτημα δικαιωμάτων και δεν επέτρεψε στην επίσης ιαπωνική εταιρεία Marvelous AQL να χρησιμοποιήσει τις δύο αυτές λέξεις στον τίτλο του παιχνιδιού της, που έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά, που συναντάμε στη σειρά.

Το Story of Seasons είναι ένα Farm simulation με RPG στοιχεία, που θέλει από εσάς να αναλάβετε ένα εγκαταλελειμμένο αγρόκτημα στην Oak Tree Town και να γίνετε αγρότης. Τρεις ακόμη αγρότες δραστηριοποιούνται στην επαρχιακή κωμόπολη και είναι πρόθυμοι να σας μάθουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την καλλιέργεια της γης, αλλά και την κτηνοτροφία και δεν έχουν καμία αντίρρηση να συνεταιρισθούν μαζί σας προς όφελος όλων και για να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό.

Κερδίζετε χρήματα πουλώντας τη σοδειά και τα κτηνοτροφικά είδη, ενώ πρέπει να φροντίζετε να εκτελείτε παραγγελίες και να στήσετε ένα δίκτυο διανομής για τα προϊόντα σας. Η εξόρυξη μεταλλευμάτων και πολύτιμων λίθων είναι επίσης μία αξιόλογη πηγή εσόδων.

Ο χαρακτήρας σας μπορεί να είναι γένους αρσενικού ή θηλυκού, ενώ έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το παρουσιαστικό του επιλέγοντας χρώμα μαλλιών, κόμμωση, χρώμα και σχήμα ματιών, διάφορα ρούχα, καπέλα και αξεσουάρ. Η ζωή δεν είναι όμως μόνο δουλειά και έτσι, οι ετήσιες γιορτές, οι διαγωνισμοί, οι φιλίες, το φλερτ, ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας θα νοστιμίσουν την καθημερινότητα του χαρακτήρα σας.

Το Story of Seasons αναμενόταν στις 8 Ιανουαρίου του 2016 για το 3DS, αλλά όπως ανακοινώθηκε με ένα tweet από τη Nintendo Europe, θα κυκλοφορήσει τελικά σε ψηφιακή και φυσική μορφή στις 31 Δεκεμβρίου. Publisher για την Ευρωπαϊκή αγορά είναι η Nintendo.

Επίσημη ιστοσελίδα: Story of Seasons


Πλατφόρμες:
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply