Το Terraria σε Wii U και 3DS

[9 Ιουνίου 2015] Το 2D Action Adventure sandbox game της ανεξάρτητης εταιρείας Re-Logic έχει διανύσει μεγάλη απόσταση από τη στιγμή που βγήκε για πρώτη φορά στο PC τον Μάιο του 2011 έως και σήμερα. Το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει από τότε σχεδόν για οποιοδήποτε σύστημα μπορεί να βάλει ο νους σας -η 505 Games έβαλε το χεράκι της για τη μεταφορά του στις κονσόλες- ενώ το περιεχόμενό του έχει ανανεωθεί με updates, που διόρθωσαν bugs και πρόσθεσαν καινούρια χαρακτηριστικά, νέα αντικείμενα και περισσότερους εχθρούς.

Ο developer επιβεβαίωσε πως το Terraria θα κατακτήσει ένα ακόμη κάστρο τους προσεχείς μήνες, καθώς θα διατεθεί για το Wii U και το 3DS μέσα από το eShop της Nintendo. Το πότε ακριβώς θα συμβεί, θα το μάθουμε ίσως στο Nintendo E3 Digital Event στις 16 Ιουνίου.

[Σύντομη ενημέρωση – 31 Ιουλίου 2015] Εκπρόσωπος της εταιρείας 505 Games, η οποία έχει αναλάβει τη μεταφορά του 2D Action Adventure sandbox game της Re-Logic στο Wii U, το 3DS και το νέο 3DS, ανακοίνωσε μέσα από το forum του Terraria, ότι το παιχνίδι θα βρίσκεται κοντά μας στις αρχές του 2016. Στο μέλλον, θα έχουμε και την ακριβή ημερομηνία.

Πληροφορούμαστε επίσης, ότι οι εκδόσεις του παιχνιδιού για την κονσόλα και τα φορητά της Nintendo θα προσφέρουν multiplayer modes. Πιο συγκεκριμένα, στο Wii U, έως και οκτώ άτομα θα μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα online, ενώ θα υπάρχει και local co-op για έως και τέσσερις παίκτες σε split-screen. Θα αξιοποιείται επίσης η υπηρεσία Miiverse, αλλά δεν προβλέπεται για την ώρα voice chat. Όσον αφορά το 3DS, το Terraria θα υποστηρίζει four-player mode χάρη στη λειτουργία ad hoc.

Τέλος, η 505 Games μας παρουσιάζει τα εξώφυλλα των retail εκδόσεων του Terraria. Εμείς, σας δείχνουμε εκείνο για το Wii U.

[n]terraria-wiiu-3ds-release_in

Επίσημη ιστοσελίδα: Terraria


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 3 
Playstation 4 
PS Vita 
Xbox 360 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply