Το πρώτο expansion για το The Witcher 3 βρίσκεται ένα μήνα μακριά!

Η CD Projekt επέλεξε να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Hearts of Stone για το PC, το PS4 και το Xbox One με ένα τρέιλερ. Το expansion pack για το άκρως επιτυχημένο RPG της πολωνικής εταιρείας θα είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή, αλλά και φυσική μορφή στις 13 Οκτωβρίου.

Για την πρώτη περίπτωση, η τιμή έχει οριστεί στα 9,99 ευρώ, ενώ το Hearts of Stone προ-πωλείται αυτή τη στιγμή από το GOG στα 8,49 ευρώ. Η Bandai Namco θα κυκλοφορήσει επίσης μία συλλεκτική έκδοση του expansion για όλες τις παραπάνω πλατφόρμες. Ο χαρακτηρισμός «φυσική μορφή» δεν είναι όμως απολύτως ακριβής, καθώς το πακέτο θα περιλαμβάνει έναν κωδικό, ο οποίος θα σας δίνει το δικαίωμα, να κατεβάσετε το Hearts of Stone, τράπουλες των Monsters και Scoia’tael και ένα βιβλιαράκι με τους κανόνες του Gwent, για να ασχοληθείτε με το παιχνίδι με κάρτες και εκτός οθόνης. Η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης είναι πιο τσιμπημένη, καθώς θα πληρώσετε 19,99 ευρώ, για να την αποκτήσετε. Η CD Projekt και η Bandai έχουν προβλέψει, έτσι ώστε οι κάρτες για το Gwent, να πωλούνται και ξεχωριστά.

the-witcher-3-hearts-of-stone-release-date_in

Ας περάσουμε τώρα στο περιεχόμενο του The Witcher 3: Hearts of Stone. Το expansion, μεταφέρει τον Geralt στην πόλη Oxenfurt και την περιοχή No Man’s Land. Ο κυνηγός τεράτων κλείνει συμφωνία με τον Merchant of Mirrors. Τα quests, τα οποία θα αναλάβετε να φέρετε εις πέρας, είναι κατάλληλα για level 30 και πάνω και ο τελικός σας στόχος θα είναι η εξόντωση του Olgierd von Everec, ένας τύπος που φαντάζει αθάνατος. Η CD Projekt θα εισαγάγει νέους χαρακτήρες, ισχυρά τέρατα, ακόμη μία ευκαιρία για έρωτες και σιρόπια και τα Runewords, τα οποία σύμφωνα με την περιγραφή θα επηρεάσουν σημαντικά το gameplay και θα σας προκαλέσουν, να πειραματιστείτε με νέες τακτικές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το The Witcher 3: Hearts of Stone είναι το πρώτο από τα δύο expansion packs, που έχει προγραμματίσει να διαθέσει η CD Projekt για το The Witcher 3: Wild Hunt. Το Blood and Wine, το περιμένουμε κάποια στιγμή μέσα στο 2016. Μπορείτε πάντοτε να αγοράσετε το Expansion Pass, με το οποίο θα κάνετε δικά σας και τα δύο packs, όταν κυκλοφορήσουν με το καλό. Θα πληρώσετε 24,99 ευρώ.

Επίσημη ιστοσελίδα: The Witcher


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 05/02/2016

    […] εντελώς δωρεάν 16 DLCs, ενώ αναφέρεται επίσης στο The Witcher 3: Hearts of Stone, το πρώτο expansion, το οποίο πωλείται ήδη από τις 13 […]

Leave a Reply