ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Το SpeedRunners περιμένει έναν τυχερό δρομέα (ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ)

Ο διαγωνισμός έληξε χθες και σήμερα έστω και με μερικές ώρες καθυστέρηση, ανακοινώνουμε όλο χαρά τον τυχερό νικητή μας. Ο φίλος που θα λιώσει στο τρέξιμο παίζοντας SpeedRunners είναι ο Nikolis. Συγχαρητήρια και πάντα τέτοια σου ευχόμαστε! Επιστρέφουμε σύντομα με νέο διαγωνισμό.

Έφτασε η ώρα για το τρίτο giveaway του GreekGamer! Αυτή τη φορά έχουμε για εσάς ένα Steam key για το SpeedRunners, το οποίο μας προσέφεραν οι tinyBuild και DoubleDutch Games. Ευχαριστούμε πολύ τις δύο εταιρείες για τη γενναιοδωρία τους και είναι σίγουρο ότι ο νικητής θα τις ευχαριστήσει ακόμη περισσότερο.

Αυτό που θέλουμε από εσάς, για να μπείτε στην κλήρωση, είναι να μας απαντήσετε σε μία απλή ερώτηση αφήνοντας το σχόλιο σας σε αυτή τη σελίδα. Η ερώτηση είναι: Πότε ήταν η τελευταία φορά που τρέξατε όσο πιο γρήγορα μπορούσατε και γιατί;

Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει και στην κλήρωση θα μπουν οι συμμετέχοντες, που θα αφήσουν την απάντησή τους εδώ έως και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 21:00. Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Τρίτη 6 Οκτωβρίου την ίδια ώρα και θα λάβει το Steam key στο email του.

Αν δε γνωρίζετε το SpeedRunners και δεν είστε σίγουρος, ότι θέλετε να το προσθέσετε στη συλλογή σας, δοκιμάστε το εντελώς δωρεάν στο Steam έως την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 23:00. Θα το βρείτε εδώ. Το παιχνίδι βρίσκεται στο Steam Early Access αυτή τη στιγμή.

speedrunners-giveaway_in


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:3 Responses

  1. Theoharris says:

    Πρέπει να έχει 8-9 χρόνια , παιχνίδι β τοπικό τότε, για να προλάβω κακή αριστερή σέντρα 🙂

  2. Giannis says:

    απόσταση: Σινεμα-Σπίτι: 500 μέτρα μετ εμποδίων, ώρα: 00:37, ψυχολογική διάθεση: Στρες- κρύος ιδρώτας,σκοτοδίνες φυσική κατάσταση: έντονες γαστρεντερικές διαταραχές. Αποτέλεσμα: Επιτυχία- New Guiness Record! Παρατηρήσεις: …άστο καλύτερα…

  3. Nikolis says:

    Πριν κανά δυο χρόνια, έτρεξα σε διαδρομή που κανονικά την έκανα σε 15 λεπτά με τα πόδια, για να προλάβω το λεωφορείο που μόλις είχα χάσει. Τελικά δεν το έφτασα ποτέ.

Leave a Reply