Το Titan Quest πολύ σύντομα στα κινητά

Με αφορμή την E3 2015, η Γαλλική εταιρεία DotEmu ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρει το Hack ‘n’ Slash της αδικοχαμένης Iron Lore Entertainment σε συσκευές με λειτουργικά iOS και Android. Το Titan Quest, με το εμπνευσμένο από την ελληνική, αιγυπτιακή και ασιατική αρχαία ιστορία και μυθολογία θέμα, κυκλοφόρησε το 2006 από την THQ, μία άλλη αδικοχαμένη εταιρεία, και περιλαμβάνει single player και multiplayer modes.

Η ιστορία του παιχνιδιού θέλει τους ανθρώπους να έχουν απομακρυνθεί από τους θεούς. Ο ήρωας, που μπορεί να είναι γένους αρσενικού ή θηλυκού και να έχει τα χαρακτηριστικά της επιλογής σας, ξεκινάει ένα μακρύ ταξίδι σε έναν κόσμο γεμάτο με τέρατα και μυθολογικά πλάσματα εχθρικά προς τους ανθρώπους, για να αποκαταστήσει τη χαμένη ισορροπία. Το gameplay χαρακτηρίζεται από γρήγορες μάχες, την χρήση spells και την αναβάθμιση των ικανοτήτων του χαρακτήρα.

Το Titan Quest θα διατεθεί για smartphones και tablets με λειτουργικά συστήματα iOS και Android από την Nordic Games. Τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού στις φορητές συσκευές, η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή του είναι προς το παρόν άγνωστα.

 


Πλατφόρμες:
Android 
iOS 
Windows 
Developers:
DotEmu 
Iron Lore Entertainment 
Publishers:
Nordic Games 
THQ 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:
1-6 
Multi 
Online 
Single 1 Response

  1. 03/04/2016

    […] είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, η DotEmu είχε αποκαλύψει κατά τη διάρκεια της E3 2015, ότι […]

Leave a Reply