Σίγουρη η κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

Το μέλος της σειράς Zelda, που κυκλοφόρησε στις 19 Νοεμβρίου του 2006 για το GameCube, αλλά και ως παιχνίδι λανσαρίσματος για το Wii, θα περάσει και στο Wii U. Η αυστραλέζικη εταιρεία Tandalus έχει αναλάβει την ανάπτυξη του The Legend of Zelda: Twilight Princess HD, το οποίο δε θα είναι απλά μία μεταφορά από τις προηγούμενες κονσόλες, αλλά μία ανανεωμένη έκδοση με υψηλής ανάλυσης γραφικά, που θα αξιοποιεί και τα amiibos.

Πιο συγκεκριμένα, η Nintendo θα διαθέσει στην αγορά το Wolf Link, το amiibo που θα είναι συμβατό και με το παιχνίδι Zelda, που περιμένουμε μέσα στο 2016 για το Wii U. Το The Legend of Zelda: Twilight Princess HD θα «συνεργάζεται» από την άλλη μεριά με τα πέντε amiibos με χαρακτήρες της σειράς, που έχουν διατεθεί για το Super Smash Bros.

[in][n] Twilight Princess HD

Το The Legend of Zelda: Twilight Princess HD θα κυκλοφορήσει για το Wii U στις 4 Μαρτίου του 2016 και αν το προπαραγγείλετε, θα λάβετε ως δώρο το soundtrack. Τέλος, ανακοινώθηκε και ένα ενδιαφέρον πακέτο, το οποίο θα περιλαμβάνει το παιχνίδι και το Wolf Link amiibo.


Πλατφόρμες:
Wii 
Wii U 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply