Το Wasteland 2: Director’s Cut κυκλοφορεί στα τέλη του καλοκαιριού

Η inXile Entertainment δήλωσε στα τέλη Φεβρουαρίου, ότι ετοιμάζει μία βελτιωμένη και εμπλουτισμένη έκδοση του post-apocalyptic RPG της. Το Wasteland 2 βγήκε στην αγορά για Windows, Linux και Mac στις 18 Σεπτεμβρίου του 2014. Μία εξαιρετικά επιτυχημένη καμπάνια στο Kickstarter είχε προηγηθεί δύο χρόνια πριν, η οποία απέφερε στην εταιρεία το ποσό-ρεκόρ των 2.933.252 δολαρίων. Το sequel του παιχνιδιού της Interplay, το οποίο κυκλοφόρησε το 1987, έγινε έτσι πραγματικότητα.

Η inXile χρησιμοποίησε την Unity 4.5 για την ανάπτυξη του Wasteland 2, ενώ η Director’s Cut έκδοση εκμεταλλεύεται την Unity 5. Καλύτερα γραφικά υπόσχεται η inXile μετά από αυτή την κίνηση. Ο developer προχωράει επίσης σε βελτιώσεις στο user interface, προσθέτει καινούριους διαλόγους, εντάσσει perks για το customization του χαρακτήρα σας και τέλος εισάγει το νέο Precision Strike σύστημα στη μάχη. Με το τελευταίο, θα μπορείτε να πλήξετε στοχευμένα σημεία του σώματος των εχθρών.

Τα καλά νέα για εσάς, που έχετε αγοράσει ήδη το Wasteland 2 για PC και Mac, είναι ότι το παιχνίδι σας θα περάσει εντελώς δωρεάν στη νέα έκδοση με την εγκατάσταση ενός upgrade. Το Wasteland 2: Director’s Cut θα καταφθάσει στα τέλη του καλοκαιριού και στο PS4 και το Xbox One.

 


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply