Πέντε χρόνια PlayStation Plus!

Η συνδρομητική υπηρεσία της Sony έχει τα γενέθλιά της! Πέντε ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε, που η ιαπωνική εταιρεία μας έκανε να νοιαζόμαστε για τα παιχνίδια, που θα προστεθούν κάθε μήνα στην περίφημη Instant Collection μας. Όπως αναφέρεται στο PlayStation Blog, πάνω από 350 video games για το PS3, το PS4 και το PS Vita έχουν προσφερθεί δωρεάν έως σήμερα.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, η Sony δίνει δώρα σε εκείνους, που είναι πιστοί στο PlayStation Plus από τις πρώτες μέρες της ζωής του. Δε γνωρίζουμε πέρι τίνος πρόκειται, αλλά αν πληρείτε την παραπάνω προϋπόθεση, ρίξτε μία ματιά στο mail box σας. Μπορεί να έχετε λάβει ήδη κάτι. Αν ναι, πείτε και σε εμάς τους άτυχους, τί είναι!

Η Sony προχώρησε επιπλέον σε μία ανακοίνωση, που έχει σχέση με την Instant Collection. Τα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus θα γίνονται από ‘δω και πέρα διαθέσιμα από την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα και όχι Τετάρτη, όπως ίσχυε έως τώρα. Κάντε υπομονή μέχρι τις 7 Ιουλίου, παίδες!

[n]5-years-ps-plus_in1

Πλατφόρμες:
Playstation 3 
Playstation 4 
PS Vita 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 05/02/2016

    […] σας, εφόσον είστε συνδρομητής της υπηρεσίας PS Plus, που έκλεισε αισίως τα πέντε χρόνια ζωής της. Θυμίζουμε ότι τα δωρεάν video games θα σας περιμένουν από […]

Leave a Reply