Τον Ιούλιο στο PS Plus

Η Sony μας εύχεται καλό μήνα δίνοντας στη δημοσιότητα τα παιχνίδια, τα οποία θα προσθέσετε στην Instant Collection σας, εφόσον είστε συνδρομητής της υπηρεσίας PS Plus, που έκλεισε αισίως τα πέντε χρόνια ζωής της. Θυμίζουμε ότι τα δωρεάν video games θα σας περιμένουν από εδώ και πέρα από την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα και όχι Τετάρτη, όπως ίσχυε μέχρι πρότινος.

Για να δούμε, τι θα μπορέσετε να κατεβάσετε στις κονσόλες και το φορητό σας από την Τρίτη 7 Ιουλίου, ξεκινώντας από τα παιχνίδια, που θα βρουν στέγη στο δίσκο του PS4… Πρώτο και καλύτερο φιγουράρει το Rocket League, το πρωτοεμφανιζόμενο Action Sports game της Psyonix, το οποίο σας δίνει τον έλεγχο ποικίλων οχημάτων και σας πετάει μέσα στο γήπεδο μαζί με μία τεραστίων διαστάσεων μπάλα. Κάτι σαν ποδόσφαιρο με αυτοκίνητα έχουμε λοιπόν εδώ. Διαθέτει και multiplayer modes. Η δεύτερη πρόταση για το PS4 είναι ένα Action με έντονο το stealth στοιχείο, RPG χαρακτηριστικά και ένα Goblin για ήρωα. Πρόκειται για το Styx: Master of Shadows της γαλλικής εταιρείας Cyanide.

Το Entwined για το PS4 και το PS Vita είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα παιχνίδια. Βοηθήστε ένα ψάρι και ένα πτηνό να συναντηθούν και να ζήσουν τον έρωτά τους στο τέλος κάθε level. Μία επιλογή για μοναχικές και ρομαντικές ψυχές! Το Mousecraft και τα ποντίκια του θα τρυπώσουν και στα τρία συστήματα της Sony για να κλέψουν το τυρί. Προσοχή, η γάτα παραμονεύει! Μόνο για το PS3, διατίθεται το Rain. Αγόρι τσιμπιέται με κορίτσι, το οποίο μοιάζει να είναι από άλλον κόσμο. Ο νεαρός προσπαθεί να λύσει το μυστήριο, που το περιβάλει. Τελευταίο αλλά όχι καταϊδρωμένο, το Geometry Wars 3: Dimensions Evolved θα κάνει πρεμιέρα στο PS Vita για να μη σας λείψει και η δράση, που μπορεί να προσφέρει ένα Shoot ‘em up.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μία ματιά στα παιχνίδια, τα οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο PS Plus. Στις 7 Ιουλίου θα αποσυρθούν από την υπηρεσία τα Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition, Call of Juarez: Gunslinger, Cloudberry Kingdom, Futuridium και Super Exploding Zoo.


Πλατφόρμες:
Playstation 3 
Playstation 4 
PS Vita 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 05/02/2016

    […] Styx: Master of Shadows προσφέρθηκε τον Ιούλιο του 2015 στους συνδρομητές του PS Plus. Το Action Adventure/ Stealth της […]

Leave a Reply