Μία βδομάδα μακριά η κυκλοφορία του Beyond: Two Souls για το PS4

Στις 19 Νοεμβρίου 2015, γράψαμε…

Πρέπει να πνίγονται στη δουλεία όσοι εργάζονται αυτό το διάστημα στην Quantic Dream… Η Γαλλική εταιρεία έχει στα σκαριά το Detroit: Become Human για το PS4, όπως πληροφορηθήκαμε στη φετινή Paris Games Week, ενώ ετοιμάζει πυρετωδώς και τη μεταφορά των Heavy Rain και Beyond: Two Souls από το PS3 στο PS4. Ο όρος «μεταφορά» δεν είναι ωστόσο ο πιο ταιριαστός στην περίπτωσή μας, καθώς η Quantic Dream αναπτύσσει remastered εκδόσεις των Interactive Drama/ Action Adventure της, τα οποία κυκλοφόρησαν τo 2010 και το 2013 αντίστοιχα για την κονσόλα έβδομης γενιάς της Sony.

Το Beyond: Two Souls, στο οποίο «πρωταγωνιστούν» η Ellen Page και ο Willem Dafoe, θα διατεθεί σε ψηφιακή μορφή στις 26 Νοεμβρίου και θα κοστίζει 29,99 ευρώ. Το DLC Enhanced Experiments θα περιλαμβάνεται στη συγκεκριμένη έκδοση.

Το Beyond: Two Souls θα καταφθάσει στο PS4 με γραφικά σε ανάλυση 1080p και σημαντικές βελτιώσεις στον φωτισμό και τις σκιές. Όσον αφορά τον ήχο, το video game θα αξιοποιεί το μεγάφωνο του DualShock 4, όταν θα παίζετε με τον… άλλο εαυτό του βασικού χαρακτήρα. Η Quantic Dream επιμελείται επίσης ιδιαίτερα το σύστημα χειρισμού, που σχετίζεται με τις Action φάσεις του game, ενώ αυξάνει το επίπεδο δυσκολίας σε ορισμένες μάχες. Τέλος, μετά από την ολοκλήρωση του πρώτου playthrough, θα μπορείτε να παίξετε ξανά το Beyond: Two Souls με τα γεγονότα να βρίσκονται σε χρονολογική σειρά.

Ας έρθουμε τώρα στη Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection, που θα κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή στις 2 Μαρτίου. Όπως μαρτυρά και ο τίτλος της, η συλλογή θα περιλαμβάνει και τα δύο παιχνίδια της Quantic Dream. Ο Guillaume de Fondaumière, ο γενικός διευθυντής επιχειρήσεων της Γαλλικής εταιρείας, δήλωσε στο PlayStation Blog, ότι αν αγοράσετε πρώτα το Beyond: Two Soul σε ψηφιακή μορφή, θα έχετε έκπτωση στην τιμή του Heavy Rain, όταν κυκλοφορήσει, και θα μπορέσετε να το κατεβάσετε και αυτό στην κονσόλα σας.

[Σύντομη ενημέρωση – 15 Φεβρουαρίου 2016] Η Quantic Dream ανακοινώνει μέσα από το facebook, ότι η ψηφιακή έκδοση του Heavy Rain για το PS4 θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου. Την ίδια ακριβώς μέρα θα βγει στην αγορά και η retail έκδοση του Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection, όπως έχουμε ήδη αναφέρει.

Επίσημη ιστοσελίδα: Beyond: Two Souls, Heavy Rain


Πλατφόρμες:
Playstation 3 
Playstation 4 
Developers:
Quantic Dream 
Publishers:
Sony Computer Entertainment 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:
1 Response

  1. 05/02/2016

    […] πληροφορίες σε σχέση με την ανάπτυξη του Beyond: Two Souls, το οποίο κυκλοφορεί από τις 26 Νοεμβρίου και για το PS4, αλλά και για το αν θα υπάρξει συνέχεια, απαντώντας σε […]

Leave a Reply