Η Quantic Dream παρουσιάζει το Detroit: Become Human

Η Γαλλική εταιρεία, που μας έχει χαρίσει έως σήμερα τα Fahrenheit, Heavy Rain και Beyond: Two Souls, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Sony στην έκθεση Paris Games Week, το παιχνίδι που αναπτύσσει αποκλειστικά για την κονσόλα όγδοης γενιάς της ιαπωνικής εταιρείας.

Η Quantic Dream είχε προβάλλει το 2012 ένα demo με τον τίτλο KARA, το οποίο έδειχνε ένα ανθρωποειδές ρομπότ, που αντιλαμβανόταν ότι μπορούσε να συναισθάνεται και να αισθάνεται, γεγονός, το οποίο αναστάτωσε τους κατασκευαστές του.

Το Detroit: Become Human αποτελεί την εξέλιξη εκείνου του demo σε ένα videogame, το οποίο θα μας προκαλέσει να βιώσουμε το πως είναι να είσαι ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα, που βγαίνει από το εργαστήριο, ανακαλύπτει σταδιακά τον έξω κόσμο, κινείται ανάμεσα στους ανθρώπους και καταλαβαίνει τελικά ότι έχει και ανθρώπινη υπόσταση. Η Quantic Dream δε δίνει προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες, καθώς η κυκλοφορία του Detroit: Become Human απέχει πολύ. Το πρώτο τρέιλερ είναι πάντως εντυπωσιακό!

Επίσημη ιστοσελίδα: Quantic Dream


Πλατφόρμες:
Playstation 4 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:2 Responses

  1. 15/02/2016

    […] στην Quantic Dream… Η Γαλλική εταιρεία έχει στα σκαριά το Detroit: Become Human για το PS4, όπως πληροφορηθήκαμε στη φετινή Paris Games Week, […]

  2. 27/06/2016

    […] από τους δημιουργούς του ως ένα neo-noir thriller. Το Detroit: Become Human αποκαλύφθηκε στο Paris Games Week 2015 και το τρέιλερ, το οποίο είδαμε τότε στη συνέντευξη […]

Leave a Reply