Το Chivalry: Medieval Warfare θα κατακτήσει και τις κονσόλες όγδοης γενιάς

Το multiplayer Action game με το μεσαιωνικό σκηνικό, που αναπτύσσει η Torn Banner Studios και κυκλοφορεί ήδη για PS3 και Xbox 360 από την Activision, έρχεται στις 2 Δεκεμβρίου και στα PS4 και Xbox One. Η Hardsuit Labs βάζει ένα χεράκι στην ανάπτυξη του παιχνιδιού για τις κονσόλες της Sony και της Microsoft.

Το Chivalry: Medieval Warfare θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις. Η πρώτη θα προσφέρει μόνο το βασικό παιχνίδι και θα κοστίζει 19,99 δολάρια (μάλλον το ίδιο ποσόν και σε ευρώ). Η δεύτερη, η οποία τιτλοφορείται Chivalry: Medieval Warfare Ultimate Edition, θα περιλαμβάνει και τα Barbarian Character Pack, Marauding Arbiter Pack, Inquisitive Dreadnaught Bundle και Barbarian Weapon Pack και θα στοιχίζει 29,99 δολάρια. Τα παραπάνω DLCs θα πωλούνται και ξεχωριστά. Η προπώληση της Ultimate Edition για το Xbox One θα ξεκινήσει στις 24 Νοεμβρίου και έχει πάρει ήδη τη θέση της στο store, ενώ εσείς, που την λιγουρεύεστε για το PS4, θα πρέπει να περιμένετε έως τις 2 Δεκεμβρίου.

Το Chivalry: Medieval Warfare για το PS4 και το Xbox One θα προσφέρει online multiplayer mode για έως και 24 παίκτες σε dedicated servers, όπως συμβαίνει και για το PC, πάνω από 25 πεδιά μάχης, ενώ θα περιέχει και το Horde mode, το οποίο θέλει εσάς και τα συνεταιράκια σας να αντιμετωπίζετε τέρατα και άλλους εχθρούς, που θα σας επιτίθενται κατά κύματα.

Τέλος, ας σημειώσουμε ότι το Chivalry: Medieval Warfare κυκλοφορεί επίσης για PC (Windows, Linux) και Mac.

Επίσημη ιστοσελίδα: Chivalry: Medieval Warfare


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 3 
Playstation 4 
Xbox 360 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply