Πληρέστατο θα κυκλοφορήσει το Dragon Quest Heroes στην Ευρώπη

Δώστε μου πρώτα μισό λεπτό, για να γράψω ολόκληρο τον τίτλο του video game, που ανέπτυξε η Omega Force! Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below. Βρίσκονται όλα στη θέση τους ή ξέχασα κάτι; Ουφ, εντάξει! Το παιχνίδι με τον τίτλο-σιδηρόδρομο κυκλοφόρησε για το PS3 και το PS4 στην Ιαπωνία και άλλες ασιατικές χώρες τον Φεβρουάριο του 2015. Το game δεν έμεινε στο αρχικό περιεχόμενο, καθώς μία σειρά από DLCs διατέθηκε στη συνέχεια.

Το Action RPG, που δανείζεται στοιχεία από τα Dynasty Warriors και συστήνει πολλούς από τους γνωστούς χαρακτήρες της σειράς Dragon Quest, θα πατήσει Ευρώπη στις 16 Οκτωβρίου, μόνο για το PS4 στην περίπτωσή μας. Η έκδοση του Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below, η οποία θα διατεθεί στη γηραιά ήπειρο, θα περιέχει όλα τα DLCs, που θα σας προσφέρουν επικές μάχες με τερατώδη bosses και κουστούμια για τους χαρακτήρες σας. Θα ξεκλειδώσετε το πρόσθετο περιεχόμενο με την ολοκλήρωση του βασικού παιχνιδιού και όταν πετύχετε ορισμένους στόχους.

Το Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below θα κυκλοφορήσει για το PS4 και σε φυσική μορφή στις 16 Οκτωβρίου. Publisher είναι η Square Enix. Η επιλογή για voice-over στην αγγλική και την ιαπωνική γλώσσα υποπτεύομαι, ότι θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Τέλος, αξίζει να γίνει λόγος και για τη συλλεκτική έκδοση του Dragon Quest Heroes, η οποία προ-πωλείται ήδη αποκλειστικά από το ψηφιακό κατάστημα της Square Enix στην τιμή των 99,99 ευρώ και περιέχει το δισκάκι του παιχνιδιού, ένα κουκλάκι με τη Slime Plush, ένα μπρελόκ, ένα περιλαίμιο (lanyard) και ψηφιακά καλούδια, όπως όπλα και εξαρτήσεις για τους χαρακτήρες σας. Όλα τα παραπάνω βρίσκουν στέγη μέσα σε ένα όμορφο κουτί, που θυμίζει σεντούκι.

dragon-quest-heroes-on-ps4_in

Επίσημη ιστοσελίδα: Dragon Quest Heroes


Πλατφόρμες:
Playstation 4 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply