Dungeon League, πως να μείνεις χωρίς φίλους.

– Τι είναι το Dungeon League σε μια φράση χωρίς ούτε ένα κόμμα για τυχόν αναγνώστες μας με επαγγελματικό δίπλωμα κατάδυσης και προϋπηρεσία σε ανέλκυση ναυαγίων.

Ένα βάρβαρο περιβάλλον δισδιάστατου εκ του άνωθεν επιβλεπόμενου από τον χειριστή μπουντρουμιού με πολλά πολλά χαριτωμένα πλασματάκια όπως σκελετούς κάτι σαν σκελετούς φωσφοριζέ χλαπάτσες κόκκινους μάγους μάλλον ζόμπι κόκκινα ζόμπι μάλλον μάγοι τεράστιους μινώταυρους και όλα αυτά θέλουν να σε στείλουν στον τάφο και εσένα και τους άλλους που παίζεις μαζί τους αν παίζεις με άλλους δηλαδή αλλά όχι πάντα γιατί καμιά φορά κι εσύ θέλεις να στείλεις τους άλλους στον τάφο τους φίλους σου δηλαδή γιατί το παιχνίδι έχει και άλλα modes που δεν συνεργάζεστε αλλά υπάρχει μια γενικότερη τάση να φας λάχανο τον πλησίον σου και τότε δεν έχεις πια φίλους γιατί δεν σου μιλάει στο τέλος κανείς και καταλήγεις να παίζεις πάλι single player που δεν παλεύεται άρα είναι ώρα να κάνεις νέους φίλους.

– Επειδή δεν έχουν όλοι οι αναγνώστες μας 400 φεύγα ώρες κατάδυσης, υπάρχουν όμως πολλοί που βιάζονται, τι είναι το Dungeon League σε μια φράση εξοργιστικά μικρή.

Το Dungeon League είναι ένα top down shooter-o-hack-n-slash-o-mini-rpg παιχνίδι, μια εμπειρία που βιώνεται όπως την οραματίστηκαν οι δημιουργοί του μόνο όταν παίζεις local co op με άλλους 2 ή 3 φίλους σου. Και όταν λέμε βιώνεται στην πραγματικότητα εννοούμε βιώνεις εσύ το να σε διαολοστέλνουν οι φίλοι σου καθώς φεύγουν και μένεις χωρίς φίλους.

– Αν τώρα είσαι graphics whore, γραφικοπόρνη δηλαδή εξκιούζ μι κιόλας, εδώ σε έχω. Τι είναι το Dungeon League; Ε; Τι;

Το Dungeon League είναι δισδιάστατο πιξελοτό μακελιό με γραφικά που θα σε κάνουν να κοιτάξεις το μπροστινό μέρος του κουτιού σου για να τσεκάρεις αν γράφει “Atari 2600”, και τόσο υπέροχα φανταστικά απίθανα εφέ φωτισμού που θα σε κάνουν πλούσιο αν όντως το κουτί σου γράφει Atari 2600. Εκτός κι αν το έγραψες εσύ. Σε αυτήν την περίπτωση είσαι φοβερά αργόσχολος και προβληματικός τύπος οπότε πέρνα από τα γραφεία μας το συντομότερο για να σε κεράσουμε καφέ.

– Αν είσαι ο Daredevil πάλι, σε νοιάζει κυρίως ο ήχος. Αυτό το σενάριο βέβαια έχει δύο σκέλη. Αν είσαι ο Ben Affleck ντυμένος Daredevil να πας να γαμηθείς και μην ξαναπατήσεις πόδι στην σελίδα μας. Αν όχι, να τι είναι το Dungeon League.

Το Dungeon League ηχητικά παίζει λίγο σαν μαστουρωμένο μπλιμπλίκι από PC που βάρεσε boot error (*pro tip, τσεκάρετε την RAM, μάλλον δεν έκατσε καλά) όσων αφορά τα εφέ του, αλλά η μουσικούλα του όπου υπάρχει είναι πολύ συμπαθητική. Γενικά όμως θα φάτε τέτοιο κυνηγητό που δεν θα δίνεται σημασία.

[r] Dungeon League 1

– Και τώρα κάτι για όλους.

Γαμώ, ήταν ανάγκη να σημαδεύεις και να στρίβεις με τα ίδια πλήκτρα; Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω αν μου αρέσει που έτσι γίνεται δυσκολότερο ή αν με τσατίζει όσο δεν χωράει άλλο. Επίσης οκ είναι και Early Access ακόμα δεν έχει πολύ περιεχόμενο, θα μπει πράμα θέλω να πιστεύω. Αυτά πάνω κάτω καταλάβατε τι είναι λογικά, το κλασσικό το στιλ σαν Binding of Isaac σε διασταύρωση με FIFA 2009. Όχι εντάξει αυτό δεν το εννοούσα. Το 2007. Σοβαρά τώρα πάρε τηλέφωνο τους (Προφητεία εκ της σύνταξης: πρώην) φίλους σου και παίξτε. Πολύ γέλιο.

Επίσημη ιστοσελίδα: Dungeon League


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:2 Responses

  1. 05/02/2016

    […] αυτών που καλύψαμε στο GreekGamer, όπως τα Porcunipine – Dungeon League – Dead Realm – Extreme Exorcism – Capsule Force – Fatal Error – Town […]

  2. 05/02/2016

    […] παραμερίζεται. Εξαιρετικά παιχνίδια όπως το Dungeon League ή το Lovers in a Dangerous Spacetime (αναμένουμε review απ’τον […]

Leave a Reply