EA Sports UFC 2: Η Ronda Rousey στο εξώφυλλο

Στις 17 Νοεμβρίου 2015, γράψαμε…

Η Electronic Arts ανακοίνωσε την περασμένη βδομάδα, ότι το δεύτερο μέλος της νέας σειράς της θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One την άνοιξη του 2016. Το EA Sports UFC είχε διατεθεί για τις κονσόλες των Sony και Microsoft στις 17 Ιουνίου του 2014, ενώ υπάρχει και free to play έκδοση του παιχνιδιού για κινητά με λειτουργικά συστήματα Android και iOS.

Η EA θα αξιοποιήσει λοιπόν για δεύτερη φορά τα δικαιώματα, που έχει εξασφαλίσει από την UFC (Ultimate Fighting Championship) για ένα νέο videogame με αγώνες και πρωταθλήματα Μεικτών Πολεμικών Τεχνών. Η EA Canada, που έχει αναλάβει την ανάπτυξη, υπόσχεται πολλές αλλαγές και βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχο.

Πρώτα απ’ όλα, η εταιρεία δουλεύει πάνω σε ένα νέο σύστημα Physics, που θα αποδίδει πιο συναρπαστικά και πειστικά Knock Outs, ενώ φροντίζει παράλληλα οι λαβές, τα χτυπήματα και οι αμυντικές κινήσεις να βρίσκονται όσο πιο κοντά γίνεται στην πραγματικότητα.

Το roster του EA Sports UFC προσφέρει 97 μαχητές με εφτά γυναίκες να συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς. Ο διάδοχος θα περιλαμβάνει περισσότερους αθλητές, αλλά δε γνωρίζουμε ακόμη τον αριθμό τους. Πληροφορούμαστε ωστόσο, ότι θα υπάρχουν θρύλοι του αθλήματος, πολλά υποσχόμενα νέα πρόσωπα και κάποιες εκπλήξεις.

Τα φωτορεαλιστικά γραφικά θα αποδίδουν πειστικά τα χαρακτηριστικά των αθλητών, έτσι ώστε να είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι, ενώ δε θα λείπουν οπωσδήποτε και οι κινήσεις-σφραγίδα πολλών εξ αυτών. Όσον αφορά τώρα τον ολόδικό σας χαρακτήρα, θα έχετε για πρώτη φορά τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μαχητή γένους θηλυκού, να «σμιλεύσετε» τα χαρακτηριστικά του προσώπου, να πειράξετε ακόμα και τα σχέδια των τατουάζ, ενώ θα μπορείτε να του «φορέσετε» και τη δική σας μουτσούνα χάρη στο EA SPORTS GameFace.

Πέντε modes θα σας περιμένουν -έξι για την ακρίβεια, αν προσθέσουμε και τους μεμονωμένους αγώνες- στο EA Sports UFC 2. Το Career mode θα βρίσκεται στο επίκεντρο και θα παρουσιαστεί πολύ πιο πλούσιο σε σχέση με εκείνο του προκατόχου του. Το νεοεισελθέν UFC Ultimate Team mode θέλει από εσάς να δημιουργήσετε μία ομάδα, που να αποτελείται από πέντε μαχητές, και να κατεβείτε σε online και offline αγώνες με σκοπό τη νίκη -τί άλλο! Το XP θα σας βοηθάει να αναβαθμίσετε τις ικανότητές των αθλητών σας και θα κερδίζετε και coins. Το παραδάκι θα μπορείτε να το ξοδέψετε για να αγοράσετε packs, που θα περιλαμβάνουν items χρήσιμα στις αναβαθμίσεις και τη διαμόρφωση των χαρακτήρων σας.

Το KO Mode θα σας «πετάει» μέσα στον οκτάγωνο αγωνιστικό χώρο και ο μόνος τρόπος, να φύγετε νικητής από εκεί, θα είναι να ρίξετε τον αντίπαλό σας στο καναβάτσο και να τον κάνετε να δει αστεράκια. Θα βρείτε επίσης τα Custom Event Creator, Online Championships και Live Events modes.

Κλείνοντας αυτή την πρώτη παρουσίαση του EA Sports UFC 2, αξίζει να αναφέρουμε, ότι το εξώφυλλο των retail εκδόσεων του παιχνιδιού για το PS4 και το Xbox One θα κοσμεί η Ronda Rousey, η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος.

[Σύντομη ενημέρωση – 5 Ιανουαρίου 2016] Το δεύτερο μέλος της νέα σειράς της Electronic Arts θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή και φυσική μορφή στις 17 Μαρτίου του 2016 για το PS4 και το Xbox One και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Αν προαγοράσετε το EA Sports UFC 2, θα λάβετε ως δώρο τον Bas Rutten, τον Kazushi Sakuraba και έναν ακόμη μαχητή, το όνομα του οποίου θα μας αποκαλυφθεί αργότερα, και θα μπορείτε να παίξετε μαζί τους από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του videogame.

Το EA Sports UFC 2 θα διατεθεί σε standard και Deluxe Edition. Η δεύτερη από αυτές θα σας εξασφαλίσει UFC Ultimate Team Premium Packs αξίας 60 δολαρίων, που θα χρησιμοποιήσετε στο UFC Ultimate Team mode.

Η EA δίνει παράλληλα στη δημοσιότητα και το πρώτο gameplay τρέιλερ για το EA Sports UFC 2.

[Σύντομη ενημέρωση – 13 Ιανουαρίου 2016] Η EA θέλει να αποδείξει με ένα ολόφρεσκο gameplay τρέιλερ τη δουλειά, που έχει γίνει πάνω στο νέο σύστημα Physics, τα Knock Outs, τις λαβές, τις αποφυγές και τις αποκρούσεις, προσφέροντας ρεαλιστικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα στο EA Sports UFC 2, το οποίο κυκλοφορεί στις 17 Μαρτίου για PS4 και Xbox One.

Απολαύστε τον καταιγισμό χτυπημάτων στο βίντεο, που ακολουθεί.

[Σύντομη ενημέρωση – 21 Ιανουαρίου 2016] H Electronic Arts αποκάλυψε ότι ο τρίτος μαχητής, που θα πάρετε ως δώρο αν προπαραγγείλετε το EA Sports UFC 2 για το PS4 ή το Xbox One είναι ο Mike Tyson. Ο παλαίμαχος πυγμάχος θα έρθει παρέα με τους Bas Rutten και Kazushi Sakuraba και θα τους έχετε και τους τρεις στη διάθεσή σας από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Θα υπάρχουν μάλιστα δύο εκδοχές του κακού παιδιού του αθλήματος, ο Iron Mike Tyson, με τον οποίο θα μπορείτε να κατεβείτε σε αγώνες της κατηγορίας ελαφρών βαρέων βαρών και ο Legacy Mike Tyson, ό,τι πρέπει για τα βαρέα βάρη. Αν προαγοράσετε την Deluxe Edition θα λάβετε τον Iron και τον Legacy Mike Tyson. Στην περίπτωση, που προτιμήσετε την Standard έκδοση θα περιοριστείτε μόνο στον πρώτο.

Αν πάλι, δε θέλετε να προχωρήσετε από νωρίς στην αγορά του EA Sports UFC 2, δε θα μείνετε χωρίς Mike Tyson, Bas Rutten και Kazushi Sakuraba, καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να τους ξεκλειδώσετε όλους παίζοντας.

Επίσημη ιστοσελίδα: EA Sports UFC


Πλατφόρμες:
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
EA Canada 
Publishers:
Electronic Arts 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 09/02/2016

    […] τις προπαραγγελίες και τις δύο εκδόσεις του videogame στο άρθρο […]

Leave a Reply