Το Ni No Kuni II: Revenant Kingdom παρουσιάστηκε για το PS4

Στις 8 Δεκεμβρίου 2015, γράψαμε…

Το Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, το JRPG που ανέπτυξε η Level-5 και κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2013 αποκλειστικά για το PS3 από τη Bandai Namco, θα αποκτήσει το sequel του. Το Ni No Kuni II: Revenant Kingdom θα διατεθεί αποκλειστικά για την κονσόλα όγδοης γενιάς της Sony και η Level-5 θα είναι και πάλι η developer, ενώ το διάσημο Studio Ghibli θα προσφέρει τη βοήθειά του.

Το στούντιο, το οποίο μας έχει χαρίσει αριστουργηματικές ταινίες κινουμένων σχεδίων, όπως οι Howl’s Moving Castle, Spirited Away, Princess Mononoke, Porco Rosso και αρκετές ακόμη, έβαλε το χεράκι του και στο Ni No Kuni: Wrath of the White Witch. Ο Joe Hisaishi, ο Ιάπωνας συνθέτης, ο οποίος συνεργάζεται σταθερά με τον Hayao Miyazaki, επιμελήθηκε τη μουσική του παιχνιδιού.

Στο Ni No Kuni II: Revenant Kingdom θα συναντήσουμε τον Evan, τον νεαρό βασιλιά, ο οποίος θα προσπαθήσει να πάρει πίσω τον θρόνο του. Ο Roland, ο επισκέπτης από έναν μακρινό κόσμο, θα μείνει κοντά του και θα τον βοηθήσει. Οι δύο χαρακτήρες θα βρουν αρκετούς συμμάχους στη μάχη τους εναντίον των σκοτεινών δυνάμεων.

[Σύντομη ενημέρωση – 27 Ιανουαρίου 2017] Αποκλειστικότητα τέλος για το PS4! Το Ni No Kuni II: Revenant Kingdom θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 και για PC, όπως ανακοίνωσε η Bandai Namco. Η Level-5 ανακοίνωσε επίσης, ότι το παιχνίδι θα διατεθεί την ίδια μέρα σε όλο τον κόσμο και για τις δύο πλατφόρμες.

Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.ninokunigame.com/


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 3 
Playstation 4 
PS4 
Developers:
Level-5 
Publishers:
BANDAI NAMCO Entertainment 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:

Single Leave a Reply