Επιτυχές Kickstarter για το The Aquatic Adventure of the Last Human

Οι φανατικοί του Shenmue βραχυκύκλωσαν προχτές το Kickstarter συγκεντρώνοντας, μέσα σε λίγες ώρες, τα δύο εκατομμύρια δολάρια που είχαν οριστεί ως στόχος για το τη χρηματοδότηση του τρίτου μέρους από τη θρυλική σειρά. Για τους κοινούς θνητούς όμως, που δεν έχουν κάποιο αναγνωρίσιμο IP ή μακρά θητεία μετά διασυνδέσεων στη βιομηχανία, η λογική επιβάλλει χαμηλότερους στόχους (οικονομικά τουλάχιστον) και εξισορρόπηση του περιορισμένου προυπολογισμού με πλεόνασμα ταλέντου.

Ελπίζουμε το δεύτερο να το διαθέτουν στην YCJY Games, καθώς το ταπεινό ποσό των μόλις έξι χιλιάδων που αναζητούσαν για να συνεχίσουν την ανάπτυξη του υποθαλάσσιου παιχνιδιού εξερεύνησής τους, το εξασφάλισαν, αγωνιωδώς, δύο μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας τους.

Στο The Aquatic Adventure of the Last Human επιστρέφετε στη Γη μετά από αμέτρητες χιλιετίες για να βρείτε έναν πλανήτη βυθισμένο κάτω απ’το νερό και κατοικημένο από τεράστια πλάσματα. Αν και σε πρώιμη φάση της ανάπτυξης του, ήδη ξεχωρίζει για την πολύ όμορφη ρετρό αισθητική του και για τα εύχρηστα controls του, ενώ έχει λάβει και ιδιαιτέρως τιμητικούς παραλληλισμούς με το Shadow of the Colossus και το E.V.O. του SNES. Αν θέλετε να διαπιστώσετε γιατί όλος ο ντόρος, εκτός από το παρακάτω βιντεάκι (με το εξαιρετικά ταιριαστό τραγούδι των The Honeydrips) μπορείτε να κατεβάσετε και το demo με την αρχή του παιχνιδιού και τις πρώτες επαφές με τους κατοίκους του βυθού από εδώ.


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply