Μυστηριώδες παιχνίδι Futurama κατευθύνεται προς τα κινητά!

Στις 9 Ιουλίου 2015, γράψαμε…

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε, που ο Αλέξανδρος Χατζηιωάννου απορούσε με την αδιαφορία της βιομηχανίας του gaming για τη σειρά κινουμένων σχεδίων Futurama. Ένα Platformer κυκλοφόρησε όλο κι όλο πριν από δώδεκα χρόνια και φαίνεται πλέον, ότι μόνο ανεξάρτητοι developers θεωρούν, πως υπάρχει ψωμί σε αυτήν.

Ένα teaser site αποδεικνύει ωστόσο ότι κάτι καινούριο έρχεται προς το μέρος μας. Futurama Mobile Game διαβάζουμε στη μία και μοναδική σελίδα, που υπάρχει εκεί και… I’m Back, Baby! Αυτό είναι όλο. Ας περιμένουμε, να δούμε περί τίνος πρόκειται πριν δώσουμε αβίαστα τα χρήματά μας!

[n]futurama-mobile-game_in

[Σύντομη ενημέρωση – 23 Νοεμβρίου 2015]  Το βασισμένο στη σειρά κινουμένων σχεδίων παιχνίδι για τα κινητά, αποκαλύπτεται επιτέλους -ως έναν βαθμό τουλάχιστον! Η Wooga, η γερμανική εταιρεία, που ειδικεύεται στα mobile games, ανακοίνωσε μέσα από το blog της, ότι συνεργάζεται με τη Fox Digital Entertainment για την ανάπτυξη του Futurama: Game of Drones.

Το παιχνίδι θα φέρει στις οθόνες των συσκευών με λειτουργικά συστήματα Android και iOS το προσωπικό της εταιρείας Planet Express, που έχει ως αποστολή την παράδοση σημαντικών πακέτων σε επικίνδυνους προορισμούς. Η αντιπαλότητα με την MomCorp., τη μεγάλη εταιρεία, που αναλαμβάνει παρόμοιες δουλειές, παραμένει.

Η Wooga δε δίνει ακόμη screenshots, βίντεο και πληροφορίες, που να μας βοηθούν να σχηματίσουμε μία εικόνα για το gameplay του Futurama: Game of Drones, αλλά αναφέρεται σε drones τα οποία θα πρέπει να συνδέσουμε μεταξύ τους και puzzles τα οποία θα χρειαστεί να λύσουμε, για να παραδώσουμε τα πακέτα εκεί που πρέπει και να βοηθήσουμε την Planet Express να επικρατήσει της αντίπαλης εταιρείας.

Η Wooga φροντίζει πάντως να μας πληροφορήσει, ότι ο Dave Grossman, ο οποίος έχει συμμετάσχει στην ανάπτυξη παιχνιδιών, όπως τα The Secret of Monkey Island, Day of the Tentacle, Sam & Max Season One και Season Two και πολλά ακόμη, αλλά και ο Patric Verrone, βασικό μέλος της συγγραφικής ομάδας και συμπαραγωγός της τηλεοπτικής σειράς Futurama, εργάζονται πάνω στο παιχνίδι.

Επίσημη ιστοσελίδα: Futurama: Game of Drones


Πλατφόρμες:
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply