Τον Οκτώβριο στο PS Plus

Σας ακούω ήδη, να γκρινιάζετε πριν καλά-καλά αρχίσω να γράφω τα παιχνίδια, που θα προσφέρει η Sony στα μέλη της συνδρομητικής υπηρεσίας της για τον επόμενο μήνα. Indies και πάλι indies και λείπει για ακόμα μία φορά ο πολύ μεγάλος τίτλος! Έχει και γενέθλια το PlayStation!

Η μία θέση στην Instant Collection για τον Οκτώβριο καταλαμβάνεται από το Super Meat Boy, το απαιτητικό Platformer της Team Meat, το οποίο το είχαμε για σιγουράκι από τη στιγμή, που ανακοινώθηκε η μεταφορά του στο PS4 και το PS Vita. Θα καταστραφούν πολλά χειριστήρια και μοχλοί εξαιτίας του!

Το Broken Age, το Point and Click Adventure της Double Fine Productions, είναι το δεύτερο video game, που θα ευχαριστηθείτε στην κονσόλα όγδοης γενιάς και το φορητό της Sony. Το Unmechanical Extended, το Puzzle Adventure της Grip Games, προσφέρεται επίσης για το PS4, αλλά και το PS3. Το KickBeat της Zen Studios για το PS3 και το PS Vita δίνει μία άλλη διάσταση στα Fighting games, καθώς θα ρίξετε ή θα φάτε ξύλο μετά μουσικής. Το Kung Fu Rabbit για το PS3 και το PS Vita ξεγελάει με τον τίτλο του, καθώς είναι ένα Action Platformer με ήρωα ένα κουνέλι. Για φαντάσου! Τέλος, έχουμε το Chariot για το PS3, ένα ακόμη Action Platformer, για δύο παίκτες όμως αυτό, με πολύχρωμα και ευχάριστα γραφικά. Developer είναι η Frima Studios.

Όλα τα παραπάνω παιχνίδια θα αντικαταστήσουν στις 6 Οκτωβρίου τα Grow Home, Super Time Force Ultra, Xeodrifter, Teslagrad, Twisted Metal και La-Mulana EX. Το τρέιλερ, που συνοδεύει την ανακοίνωση των δωρεάν παιχνιδιών για τους συνδρομητές του PS Plus, περιλαμβάνει πλάνα μόνο από το Broken Age και το Super Meat Boy. Δε μας τα συνηθίζει αυτά η Sony! Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι η PS Plus έκδοση του DriveClub θα αφαιρεθεί από την υπηρεσία στις 6 Οκτωβρίου, επομένως αν δεν την έχετε καπαρώσει ήδη, απομένουν μερικές μέρες για να το κάνετε.


Πλατφόρμες:
Playstation 3 
Playstation 4 
PS Vita 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply