Τον Νοέμβριο θα ολοκληρωθεί το Game of Thrones της Telltale

Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Game of Thrones: A Telltale Games Series Episode 6: The Ice Dragon. Το τελευταίο μέρος της πρώτης σεζόν του Graphic Adventure, που βασίζεται στην εξαιρετικά επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά και στα μυθιστορήματα επικής φαντασίας του George R. R. Martin με τον γενικό τίτλο A Song of Ice and Fire, θα διατεθεί ταυτοχρόνως για PC, Mac, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Android και iOS στις 17 Νοεμβρίου.

Η Telltale Games έδωσε παράλληλα στη δημοσιότητα ένα βίντεο, το οποίο μας δείχνει ηθοποιούς, που πρωταγωνιστούν στην τηλεοπτική σειρά, επί το έργον. Βρίσκονται δηλαδή στο στούντιο ηχογράφησης και «δανείζουν» τη φωνή τους στους ψηφιακούς χαρακτήρες του παιχνιδιού. Περιέχονται και συνεντεύξεις. Η αμερικανική εταιρεία δήλωσε επίσης, ότι το πρώτο επεισόδιο του Graphic Adventure της με τίτλο Game of Thrones: A Telltale Games Series Episode 1: Iron From Ice θα προσφέρεται πλέον εντελώς δωρεάν για όλες τις πλατφόρμες με εξαίρεση τα PC και Mac.

Η εταιρεία έχει ακολουθήσει παρόμοια τακτική και με το Tales From the Borderlands, το πρώτο επεισόδιο του οποίου μπορείτε να κατεβάσετε για PS4, PS3, Xbox 360, Xbox One, Android και iOS, χωρίς να πληρώσετε σεντ.

Επίσημη ιστοσελίδα: Game of Thrones: A Telltale Games Series

Σελίδα Steam , Σελίδα GOG


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 3 
Playstation 4 
Xbox 360 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:2 Responses

  1. 05/02/2016

    […] Capcom ακολουθεί απ’ ό,τι φαίνεται την τακτική της Telltale Games, η οποία προσφέρει εντελώς δωρεάν τα πρώτα επεισόδια […]

  2. 05/02/2016

    […] Γνωρίζουμε ήδη, ότι το έκτο και τελευταίο επεισόδιο του Graphic Adventure θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή για PC, Mac, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Android και iOS στις 17 Νοεμβρίου. […]

Leave a Reply