Τα Games with Gold για τον Ιανουάριο του 2016

Η Microsoft ανακοινώνει όλο χαρά και εορταστικούς χαιρετισμούς την τετράδα των παιχνιδιών, που θα κάνει ποδαρικό στην υπηρεσία της το 2016. Για να μην ξεχνιόμαστε, θα πρέπει να είστε χρυσό μέλος του Xbox Live για να αποκτήσετε τα games, που αναφέρονται στη συνέχεια και μπορείτε να τα χαρείτε όλα τους στο Xbox One χάρη στην Backwards Compatibility.

Η θρυλική Fighting σειρά της Rare βρήκε ένα από τα νεότερα μέλη της στο Xbox One και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε από την πρώτη έως και τις 31 Ιανουαρίου το Killer Instinct: Season One Ultimate Edition, το οποίο περιλαμβάνει οκτώ playable χαρακτήρες, καθώς και το videogame, που τα ξεκίνησε όλα το 1994.

Το Zheros, το side-scrolling Action/Fighting της Rimlight Studios, θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιανουαρίου για το Xbox One, θα φορέσει με το καλημέρα την ταμπέλα Game with Gold και θα συνεχίσει να την φοράει έως και τις 16 Φεβρουαρίου.

Το DiRT 3 ήταν ένα από τα Games with Gold για τον Νοέμβριο. Το DiRT Showdown για το Xbox 360, επίσης της Codemasters, θα έχει την ίδια τύχη το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα έχετε στη διάθεσή σας το Deus Ex: Human Revolution, έναν από τους 16 τίτλους για το Xbox 360, οι οποίοι προστέθηκαν πρόσφατα στη μεγάλη λίστα παιχνιδιών, που εκμεταλλεύονται τη λειτουργία Backwards Compatibility στο Xbox One.


Πλατφόρμες:
Xbox 360 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply