Τα Games with Gold για τον Νοέμβριο

Ο προτελευταίος μήνας του χρόνου φέρνει μαζί του και τη λειτουργία για την κονσόλα όγδοης γενιάς της Microsoft, που περιμένατε πως και πως. Η backwards compatibility εγκαινιάζεται στις 12 Νοεμβρίου για όλους τους κατόχους Xbox One και τα δύο παιχνίδια για το Xbox 360, που θα έχετε την ευκαιρία να κατεβάσετε, αν είστε χρυσό μέλος του Xbox Live, θα την αξιοποιούν πλήρως. Αυτό σημαίνει αμέσως-αμέσως, ότι αν έχετε Xbox One, θα έχετε τέσσερα παιχνίδια στη διάθεσή σας. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά…

Το Pneuma: Breath of Life για το Xbox One είναι ένα First person Puzzle/ Adventure, που θα βάλει το μυαλό σας σε δοκιμασία. Το video game, που ανέπτυξαν οι Deco Digital και Bevel Studios, θα σας περιμένει από την πρώτη έως και τις 30 Νοεμβρίου.

Το Knight Squad προσφέρεται για πιο έντονες καταστάσεις, καθώς έχουμε να κάνουμε με ένα multiplayer Action-party game με ιππότες, που μάχονται μέχρι αλληλοεξόντωσης. Το παιχνίδι της Chainsawesome Games κυκλοφορεί για το Xbox One στις 16 Νοεμβρίου και θα στεφθεί με το καλημέρα Game with Gold. Θα μείνει στα σκοτεινά μπουντρούμια της υπηρεσίας έως και τις 15 Δεκεμβρίου.

Για το Xbox 360, αλλά χάρη στη backwards compatibility και για το Xbox One θα αποκτήσετε το DiRT 3 και το Dungeon Siege III. Το Racing της Codemasters θα έχει το κλειδί στη μηχανή από την πρώτη έως τις 15 Νοεμβρίου. Το Action-RPG της Obsidian Entertainment θα πάρει τη θέση του DiRT 3 στις 16 Νοεμβρίου και θα παραμείνει εκεί ακλόνητο έως και τις 30 του μήνα.


Πλατφόρμες:
Xbox 360 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply