Τα Games with Gold για τον Οκτώβριο

Halloween σημαίνει τρόμος και είναι σίγουρο ότι τον ερχόμενο μήνα θα κατακλυστούμε σχεδόν από παντού από games, που θέλουν να μας κάνουν να χάσουμε τον ύπνο μας. Προσφορές και δώρα, μέρες αφιερωμένες σε φαντάσματα, βρικόλακες και άλλα όντα θα μας περιμένουν σε ψηφιακές πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα.

Τα χρυσά μέλη του Xbox Live θα βιώσουν τον τρόμο εξαιτίας των ζωντανών-νεκρών, που θα επιτεθούν στον Lee, τη μικρούλα Clementine και τους άλλους επιζώντες στον άγριο κόσμο του The Walking Dead: The Complete First Season. Θα έχετε μάλιστα την ευτυχία, να παίξετε το Graphic Adventure της Telltale Games, είτε είστε κάτοχος Xbox One, είτε Xbox 360. Για την πρώτη περίπτωση, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από τις 16 Οκτωβρίου έως και τις 15 Νοεμβρίου, ενώ για τη δεύτερη από τις 16 Οκτωβρίου έως και το τέλος του μήνα.

Η δεύτερη επιλογή για το Xbox One, που θα σας περιμένει καρτερικά ολόκληρο τον Οκτώβρη, είναι το Valiant Hearts: The Great War, το Adventure της Ubisoft.

Το δεύτερο πολύ δυνατό παιχνίδι για το Xbox 360 είναι το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. Η δημιουργία της Kojima Productions θα γίνει Game with Gold από τις 16 έως και τις 31 Οκτωβρίου.

games-with-gold-october-2015_in


Πλατφόρμες:
Xbox 360 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply