Στις 23 Ιουλίου κυκλοφορεί το πρώτο expansion του The Talos Principle

Η Croteam, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη των Shooters της σειράς Serious Sam, ανακοίνωσε ότι το πρώτο expansion, που θα έρθει να προσθέσει νέο περιεχόμενο στο First Person Puzzle game της, θα διατεθεί στις 23 Ιουλίου για Windows, Linux και Mac μέσα από το Steam. Υπενθυμίζουμε ότι το The Talos Principle κυκλοφορεί επίσης για φορητές συσκευές με λειτουργικό Android, ενώ το περιμένουμε μέσα στο 2015 και για το PS4. Publisher είναι η Devolver Digital.

Το The Talos Principle: Road to Gehenna απευθύνεται σε «έμπειρους» παίκτες, που θέλουν ένα αυξημένο επίπεδο δυσκολίας στους γρίφους, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. Ο χαρακτήρας σας σε αυτή την περίπτωση θα είναι ο Uriel, ο ρομποτικός αγγελιοφόρος του μυστηριώδους Elohim. Θα πορευτείτε μέσα στον μυθικό κόσμο του παιχνιδιού με προορισμό μία εντελώς καινούρια περιοχή, που ονομάζεται Gehenna. Βασική αποστολή σας στα τέσσερα επεισόδια του expansion θα γίνει η απελευθέρωση των εγκλωβισμένων ψυχών. Ο Tom Jubert και ο Jonas Kyratzes έχουν επιμεληθεί την ιστορία του Road to Gehenna.

[n]the-talos-principle-road-to-gehenna-release-date_in

Επίσημη ιστοσελίδα: The Talos Principle, The Talos Principle: Road to Gehenna

 


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Developers:
Croteam 
Publishers:
Devolver Digital 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:
1 Response

  1. 05/02/2016

    […] Principle της Croteam και το πρώτο expansion του, που έχει τον τίτλο Road to Gehenna και κυκλοφορεί ήδη από τις 23 Ιουλίου για PC (Windows και Linux) […]

Leave a Reply