Η beta του Hardware: Rivals ξεκινάει αύριο

Το Vehicle Combat game για το PS4, που αναπτύσσει η SCE Connected Content Group και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 10 Σεπτεμβρίου, θα μπει σε beta από αύριο, 30 Σεπτεμβρίου, και είμαστε όλοι προσκεκλημένοι να συμμετάσχουμε.

Βασική προϋπόθεση για να γνωρίσουμε το multiplayer mode του παιχνιδιού είναι να έχουμε ενεργή συνδρομή στο PS Plus. Η beta έκδοση του Hardware: Rivals θα μας περιμένει στον τομέα PS Plus του PlayStation Store, για να την κατεβάσουμε και να την τρέξουμε. Η άλλη προϋπόθεση είναι να έχουμε λίγη τύχη, καθώς ο αριθμός των keys, που θα δοθεί θα είναι περιορισμένος. Η εταιρεία υπόσχεται βέβαια, ότι θα προσφέρονται keys ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αν δεν καταφέρετε να τσιμπήσετε ένα με την πρώτη, μην απογοητευθείτε και ξαναδοκιμάστε! Όταν η τύχη σας χαμογελάσει τελικά, θα μπορέσετε να προσκαλέσετε και έναν φίλο σας, για να κατεβείτε στον δρόμο και να αγωνιστείτε με ένα οικείο πρόσωπο να καλύπτει τα νώτα σας.

Η ανάπτυξη του Hardware: Rivals βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και η SCE Connected Content Group θα εκτιμήσει πολύ τη συμμετοχή σας, αλλά και τις παρατηρήσεις, που θα γράψετε στο σχετικό forum.

hardware-rivals-beta_in


Πλατφόρμες:
Playstation 4 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 05/02/2016

    […] public beta, η οποία ξεκίνησε στις 30 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκε […]

Leave a Reply