Μόνο για το Wii U το Mario Tennis: Ultra Smash

[17 Ιουνίου 2015] Η σειρά Mario Tennis είχε μείνει μακριά από τις κονσόλες της Nintendo για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα φορητά είναι διαφορετική υπόθεση! Το πιο πρόσφατο παιχνίδι είναι το Mario Power Tennis, το οποίο κυκλοφόρησε το 2004 για το GameCube. Ο Mario, η παλιοπαρέα του, αλλά και νεοφερμένοι χαρακτήρες θα μπουν στα γήπεδα του Wii U, για να παίξουν ξανά πολλά sets και να χρησιμοποιήσουν power-ups και τη νέα τεχνική Jumpshot για χτυπήματα, που θα κάνουν την μπάλα να φεύγει σαν βολίδα. Περιλαμβάνονται multiplayer επιλογές για αγώνες 1 vs 1 και 2 vs 2.

Το Mario Tennis: Ultra Smash παρουσιάστηκε στο Nintendo Digital Event, το οποίο προβλήθηκε στις 16 Ιουνίου στα πλαίσια της έκθεσης Ε3 2015. Η διάθεση του video game της Nintendo έχει οριστεί για τα τέλη του 2015 και θα το δούμε πιθανότατα μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.

[Σύντομη ενημέρωση – 24 Αυγούστου 2015] Η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Mario Tennis: Ultra Smash θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου, αποκλειστικά για το Wii U, όπως γνωρίζουμε ήδη.


Πλατφόρμες:
Wii U 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply