Το JoJo’s Bizarre Adventure: Eyes of Heaven έρχεται στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2016

Η Bandai Namco προχώρησε σε μία σειρά από ανακοινώσεις, που αφορά στην διάθεση παιχνιδιών, τα οποία δεν έχουν περάσει προς το παρόν τα σύνορα της Ιαπωνίας. Στις 21 Δεκεμβρίου, σας μεταφέραμε την είδηση για την κυκλοφορία των God Eater Resurrection και God Eater 2 Rage Burst το ερχόμενο καλοκαίρι στη Γηραιά Ήπειρο. Πρόκειται για δύο Action RPGs, που έχουν σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Η σημερινή είδηση έχει να κάνει με ένα άλλο παιχνίδι, ένα Fighting αυτή τη φορά. Το JoJo’s Bizarre Adventure: Eyes of Heaven, το οποίο ανέπτυξε η CyberConnect2, κυκλοφόρησε για PS3 και PS4 στις 17 Δεκεμβρίου του 2015 στην Ιαπωνία και θα έρθει το καλοκαίρι του 2016 στην Ευρώπη, αποκλειστικά όμως για την κονσόλα όγδοης γενιάς της Sony. Το παιχνίδι βασίζεται στη σειρά manga JoJo’s Bizarre Adventure, η οποία έχει μία πορεία 29 ετών στην ιαπωνική αγορά, αλλά και τα ομώνυμα anime.

Το JoJo’s Bizarre Adventure: Eyes of Heaven φέρνει αντιμέτωπες δύο ομάδες, που αποτελούνται από δύο μαχητές η καθεμία. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει πάνω από 50 οικείους στους φίλους των manga χαρακτήρες με ποικίλες ικανότητες, ενώ και οι 3D αρένες θα βασίζονται σε εύκολα αναγνωρίσιμες τοποθεσίες. Το videogame θα προσφέρει single player, couch και online multiplayer modes. Θα μπορείτε δηλαδή να κατεβείτε μόνος σας στις μάχες έχοντας δίπλα σας έναν χαρακτήρα, που θα ελέγχει η CPU ή να συμμαχήσετε με ένα άλλο άτομο, για να αντιμετωπίσετε την αντίπαλη ομάδα στο 4-player mode.

Ορίστε και το τρέιλερ, που έδωσε στη δημοσιότητα η Bandai Namco με αφορμή την ανακοίνωση:


Πλατφόρμες:
Playstation 4 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 05/02/2016

    […] την κυκλοφορία δύο μελών της σειράς God Eater, του JoJo’s Bizarre Adventure: Eyes of Heaven και ορισμένων ακόμη παιχνιδιών στην […]

Leave a Reply