Το πρώτο gameplay τρέιλερ για το The Walking Dead: No Man’s Land

Η σειρά The Walking Dead, η οποία μετράει ήδη πέντε κύκλους και πάει αισίως για τον έκτο, είναι αναμφίβολα δημοφιλέστατη και η επιτυχία της δεν έχει αφήσει ασυγκίνητη τη βιομηχανία του gaming. Είναι βέβαια γεγονός ότι τα κόμικς του Robert Kirkman προηγήθηκαν, αλλά η τηλεόραση βοήθησε, ώστε ο τίτλος The Walking Dead να γίνει γνωστός σε ένα ευρύτατο κοινό. Οι Telltale Games και Activision φρόντισαν ήδη να επωφεληθούν, με διαφορετικά αποτελέσματα η καθεμία, ενώ περιμένουμε μέσα στο 2016 το Overkill’s The Walking Dead, το FPS που θα κυκλοφορήσει από τη σουηδική εταιρεία Starbreeze Studios.

Οι φίλοι της σειράς, που τυγχάνει να είμαστε και gamers, θα έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε νωρίτερα με ένα ακόμη video game, με ήρωα μάλιστα τον Daryl Dixon, τον αγαπημένο χαρακτήρα πολλών από εμάς. Το The Walking Dead: No Man’s Land θα κυκλοφορήσει για φορητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS τον Οκτώβριο του 2015 και φέρει τη σφραγίδα του καναλιού AMC, το οποίο έχει τα δικαιώματα της τηλεοπτικής σειράς. Το παιχνίδι αναπτύσσει η φινλανδική εταιρεία Next Games, η οποία ειδικεύεται στα mobile games.

Το The Walking Dead: No Man’s Land είναι ένα Strategy/Simulation. Ο Daryl Dixon αναλαμβάνει την εκπαίδευση και καθοδήγηση επιζώντων, οι οποίοι παλεύουν να μην γίνουν το γεύμα των αιμοβόρων walkers και να σώσουν άλλους ανθρώπους, που έχουν εγκλωβιστεί σε οικείες περιοχές, όπως το Terminus και τη φυλακή.

Η Next Games δίνει ένα πρώτο δείγμα από το gameplay του The Walking Dead: No Man’s Land με το τρέιλερ και τις εικόνες, που ακολουθούν.

Επίσημη ιστοσελίδα: The Walking Dead: No Man’s Land


Πλατφόρμες:
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply