Επανεμφάνιση του Nioh ως αποκλειστικότητα για το PS4

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2015, γράψαμε…

Η Koei Tecmo επανέφερε στο προσκήνιο ένα παιχνίδι, που λίγο έλειψε να απευθυνθούμε στη Νικολούλη για να το ξετρυπώσουμε. Ήταν το 2005, όταν το Nioh παρουσιάστηκε για το PS3 και φτάσαμε στο 2015, για να πληροφορηθούμε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Sony στο Tokyo Game Show 2015, ότι η Team Ninja δεν είχε σταματήσει όλα αυτά τα χρόνια την ανάπτυξή του. Θα δούμε τελικά το Third-person Action RPG σε κονσόλα της Sony, μόνο που αυτή θα είναι το PS4.

Σύμφωνα με την Koei Tecmo, δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στα Action στοιχεία του gameplay, παρά στην RPG πλευρά του παιχνιδιού και ο William, ο ξανθός πολεμιστής Σαμουράι, θα αντιμετωπίσει τερατώδεις εχθρούς. Θα γνωρίσετε μερικά από τα ογκώδη bosses και θα δείτε ένα μικρό δείγμα από τις μάχες του Nioh στο τρέιλερ, που ακολουθεί. Κλείνοντας και όσον αφορά το οπτικό κομμάτι, τα γραφικά θα τρέχουν στα 60 fps. Η Koei Tecmo προγραμματίζει την κυκλοφορία του Nioh στην Ιαπωνία μέσα στο 2016. Άντε, να έχουμε σύντομα την είδηση για την κυκλοφορία του και στην Ευρώπη!

[Σύντομη ενημέρωση – 7 Δεκεμβρίου 2015] Το καλό νέο ήρθε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια του PlayStation Experience 2015. Το Nioh, το Third-person Action RPG, που αναπτύσσει η Team Ninja για το PS4, θα περάσει τα σύνορα της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου και θα κυκλοφορήσει και στη Δύση. Το πότε ακριβώς θα συμβεί, μένει να το μάθουμε. Ως τότε, ας δούμε μερικά φονικά χτυπήματα, που εξαπολύει ο William, ο ξανθός Σαμουράι, στο τρέιλερ που προβλήθηκε στο σόου της Sony.

[Σύντομη ενημέρωση – 8 Δεκεμβρίου 2015] Η Koei Tecmo ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Nioh, που άνοιξε τις πύλες της μόλις χθες, έξι εντυπωσιακά screenshots. Δείτε και θαυμάστε:

[In6][n] Nioh [In5][n] Nioh
[In4][n] Nioh [In3][n] Nioh
[In2][n] Nioh [In1][n] Nioh

Επίσημη ιστοσελίδα: Nioh


Πλατφόρμες:
Playstation 4 
Developers:
Team Ninja 
Publishers:
Koei Tecmo 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

Leave a Reply