Το Noct «επιβιώνει» στο Steam Early Access

Η ανεξάρτητη εταιρεία C3SK βάζει εσάς μόνο σας ή με την online παρέα σας να πολεμήσετε για την επιβίωση σε έναν κατεστραμμένο μεταπυρηνικό κόσμο, ο οποίος ονομάζεται Noct. Η περιπλάνησή σας στο σκοτεινό και αφιλόξενο για το ανθρώπινο είδος περιβάλλον, θα σας φέρει αντιμέτωπο με μεταλλαγμένα πλάσματα, που έχουν δολοφονικά ένστικτα, αλλά και με άλλους επιζώντες, οι οποίοι διεκδικούν τρόφιμα και πολεμοφόδια. Το gameplay αναμειγνύει Action Shooter και RPG στοιχεία.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του multiplayer Survival Horror της C3SK είναι η αισθητική του κόσμου του. Υποτίθεται, ότι παρακολουθείτε τη δράση μέσα από το σύστημα θερμικής απεικόνισης ενός δορυφόρου, που βρίσκεται αρκετά μακριά από την επιφάνεια της Γης. Έχουμε έτσι 2D γραφικά, top-down οπτική και την απουσία χρωμάτων. Ο Robin Finck, ο κιθαρίστας των συγκροτημάτων Nine Inch Nails και Guns N’ Roses, και o Wordclock -κατά κόσμον Pedro Pimentel- έχουν επιμεληθεί τη μουσική του παιχνιδιού.

Το Noct βρίσκεται από τις 22 Οκτωβρίου στο Steam Early Access και ο developer υπολογίζει, ότι θα βγει από εκεί τον Ιανουάριο του 2016. Το παιχνίδι διατίθεται για Windows, Linux και Mac στην τιμή των 9,99 ευρώ. Ισχύει έκπτωση της τάξεως του 10% έως και τις 28 του μήνα. Το Noct κυκλοφορεί από τη γνωστή και μη εξαιρετέα Devolver Digital.

Επίσημη ιστοσελίδα: Noct

Σελίδα Steam


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply