Party Hard: ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΡΕΕΕΕ!

Η ώρα είναι περασμένη. Ξαπλώνετε στο κρεβατάκι σας, γιατί είστε κουρασμένος ύστερα από μία δύσκολη μέρα. Το μόνο που θέλετε είναι να κοιμηθείτε ήρεμα και ωραία έως το πρωί. Χαλαρώνετε, σας παίρνει ο ύπνος και εκεί που βλέπετε το δεύτερο όνειρο, πετάγεστε ταραγμένος. Δυνατή, μπιτάτη μουσική έρχεται από το διπλανό σπίτι. Κοιτάζετε το ρολόι. 3:00 μετά τα μεσάνυχτα! Οι γείτονές σας κάνουν πάλι πάρτι!

Τί θα πράξετε σε αυτή την περίπτωση; Θα φορέσετε τη ρόμπα και τις παντόφλες σας και θα πάτε να τους κάνετε παρατήρηση; Ναι, καλά! Θα βγείτε στο μπαλκόνι και θα αρχίσετε να γκαρίζετε; Σας έχουν γραμμένο! Θα καλέσετε την αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας; Το έχετε ξαναδεί το έργο. Περνάτε στη ζώνη το κοφτερό μαχαίρι σας. Είστε αποφασισμένος. Θα αιματοκυλίσετε το πάρτι!

Το Party Hard είναι ένα Action Strategy με stealth στοιχεία. Οι παρορμήσεις δε θα σας οδηγήσουν πουθενά. Μελετήστε τις συμπεριφορές των επιπόλαιων νεαρών και σχεδιάστε με προσοχή τις κινήσεις σας, για να τους στείλετε στον αγύριστο. Εκμεταλλευτείτε οτιδήποτε έχει να σας προσφέρει ο χώρος μέσα στον οποίο κινήστε. Ουπς, κάποιος ξέχασε το μάτι της κουζίνας ανοιχτό! Προκαλέστε με άλλα λόγια ατυχήματα. Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε και μία βόμβα, βρε αδελφέ, για να τελειώνετε γρηγορότερα! Ό,τι και αν επιλέξετε να κάνετε, καλύψτε τα ίχνη σας και προσέξτε να μην σας συλλάβει η αστυνομία.

Αυτοί οι αστυνομικοί δε ντρέπονται λιγάκι! Δεν έρχονται, όταν τους καλείτε εσείς για να επιβάλουν την τάξη, αλλά σπεύδουν άμα γίνει ένας τόσος δα φόνος! Η πυροσβεστική θα επέμβει σε περίπτωση πυρκαγιάς. Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας θα περικυκλώσουν το κτίριο, όταν ξεσπάσουν εκτεταμένα επεισόδια. Η δίωξη ναρκωτικών θα κάνει την εμφάνισή της, αν κυκλοφορήσουν απαγορευμένες ουσίες στο πάρτι. Ασθενοφόρα θα καταφθάσουν για να μαζέψουν τα πτώματα. Μην πτοείστε! Κάντε καλή δουλειά και κανείς δεν πρόκειται να χαλάσει ξανά τον ύπνο σας! Σε αυτή τη γειτονιά τουλάχιστον, γιατί στο επόμενο level θα μεταφερθείτε σε κάποια άλλη, όπου και πάλι κάποιοι αναίσθητοι τύποι θα κάνουν το κεφάλι σας καζάνι. Η μάσκα του εκδικητή των πάρτι θα σας περιμένει!

Το Party Hard στην αρχική του μορφή αναπτύχθηκε μόλις μέσα σε δύο μέρες, καθώς η Pinokl Games συμμετείχε στο Global Game Jam, μία διοργάνωση κατά τη διάρκεια της οποίας ανεξάρτητοι developers προσπαθούν να αναπτύξουν παιχνίδια με κοινό θέμα, μέσα σε μόλις 48 ώρες. Η tinyBuild, η δημιουργός του No Time to Explain, είδε ότι το παιχνίδι της Pinokl Games θα έχει μέλλον και αποφάσισε να επενδύσει πάνω σε μία ολοκληρωμένη έκδοσή του. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού για να ασχοληθείτε με το demo, που θα βρείτε εκεί. Μη βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα για το τελικό προϊόν από αυτό το πρώιμο δείγμα!

Το Party Hard θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου για PC και θα είναι διαθέσιμο μέσα από το Steam, ενώ αναμένεται και για τα κινητά.


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 10/02/2017

    […] τύπος στο Party Hard σαλτάρησε, όταν δεν μπορούσε να κοιμηθεί εξαιτίας των […]

Leave a Reply