Το Primal Carnage: Extinction μεταφέρεται στο PS4

Στις 4 Οκτωβρίου του 2015, γράψαμε…

Το Action Shooter, που βάζει τους ανθρώπους αντιμέτωπους με τους δεινόσαυρους και κυκλοφορεί από τον Απρίλιο του 2015 για PC, ετοιμάζεται να περάσει και στην κονσόλα όγδοης γενιάς της Sony. Το Primal Carnage: Extinction ρίχνει κυρίως το βάρος στο online multiplayer για έως και 16 παίκτες.

Η έκδοση του παιχνιδιού για το PS4 θα περιλαμβάνει τέσσερα modes. Πρώτο και καλύτερο είναι το Team Deathmatch, το οποίο ρίχνει δύο ομάδες μέσα σε αρένες με σκοπό την αλληλοεξόντωση. Η μία ομάδα αποτελείται από ανθρώπους, ενώ η δεύτερη από δεινόσαυρους. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι αν επιλέξετε την πρώτη περίπτωση θα παίξετε με οπτική πρώτου προσώπου, ενώ στη δεύτερη αλλάζει σε τρίτου προσώπου. Το Get to the Chopper mode θέλει τους ανθρώπους να προσπαθούν να καταλάβουν θέσεις-κλειδί και να φτάσουν τελικά σε ένα ελικόπτερο, το οποίο θα χρησιμοποιήσουν για να φύγουν από τον άκρως επικίνδυνο τόπο. Από την άλλη μεριά, οι δεινόσαυροι κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να τους εμποδίσουν. Το μεγάλο όπλο τους ακούει στο όνομα Τυρανόσαυρος Ρεξ!

primal-carnage-extinction-on-ps4_in

Το Survival mode εξαπολύει εναντίον σας κύματα από δεινόσαυρους. Προσφέρεται για single player και co-op. Τέλος, το Free Roam mode είναι για πιο χαλαρές καταστάσεις, καθώς δεν υπάρχει η πίεση του χρονομέτρου. Αλωνίστε απλώς στα levels και ξεπαστρέψτε τους δεινοσαύρους, που θα συναντήσετε.

Θα μπορείτε να επιλέξετε τον χαρακτήρα σας ανάμεσα από πέντε διαφορετικές classes. Όσον αφορά τους ανθρώπους, οι επιλογές σας θα είναι ο Scientist, ο Commando, ο Pathfinder, ο Trapper και ο Pyro. Οι δεινόσαυροι που θα σας περιμένουν θα είναι οι Dilophosaurus, Novaraptor, Pteranodon, Carnotaurus και Tyrannosaurus Rex.

Το ευχάριστο είναι ότι ορίστηκε επιτέλους η ημερομηνία κυκλοφορίας του Primal Carnage: Extinction για το PS4 -το περιμέναμε στις αρχές του 2015- όμως αυτή αφορά προς το παρόν μόνο την αμερικανική αγορά. Το παιχνίδι της Circle 5 Studios και της Panic Button θα διατεθεί στη Βόρεια Αμερική στις 20 Οκτωβρίου.

[Σύντομη ενημέρωση – 20 Νοεμβρίου 2015] Η Circle 5 Studios και η Panic Button δίνουν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού τους, την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του στην Ευρώπη. Το Primal Carnage: Extinction θα είναι διαθέσιμο για το PS4 στις 24 Νοεμβρίου, περίπου έναν μήνα μετά από τη Βόρεια Αμερική.

Επίσημη ιστοσελίδα: Primal Carnage

Αγορά: Steam


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply