Τον Δεκέμβριο στο PS Plus

Καλώς τα μας! Έφτασαν και τα παιχνίδια, που εσείς, ο καλός συνδρομητής της υπηρεσίας της Sony, θα χαρείτε μέσα στον τελευταίο μήνα του 2015, αλλά και την επόμενη χρονιά. Όπως θα παρατηρήσετε, υπάρχει μία ποικιλία από είδη, γεγονός που είναι οπωσδήποτε ευχάριστο. Ας δούμε ένα-ένα τα games, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη Δεκεμβρίου…

Θα ξεκινήσουμε με την πιο φρέσκια κυκλοφορία της παρέας, που είναι το Gauntlet: Slayer Edition για το PS4. Το co op για τέσσερα άτομα είναι όλα τα λεφτά! Αν ξετρελαθείτε με το Hack and Slash της Arrowhead Game Studios, που αναβιώνει την παλιά, αγαπημένη σειρά, θα θελήσετε ίσως να στολίσετε το desktop της κονσόλας σας και με το Gauntlet Slayer Edition Theme, που θα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν.

Ένα Adventure έχουμε για τη συνέχεια, που έφερε στην επικαιρότητα μία ακόμη, παλιά, αγαπημένη σειρά. Πρόκειται για το King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember για το PS4. Developer είναι η The Odd Gentlemen.

Ας περάσουμε τώρα στο PS3. Αν είστε φίλος των Far Cry και των καλών First-Person Shooters, τότε θα πανηγυρίζετε μάλλον από τώρα, καθώς το Far Cry 3: Blood Dragon της Ubisoft θα γίνει δικό σας σε λίγες μέρες.

Η δεύτερη επιλογή για την κονσόλα έβδομης γενιάς θα είναι κατά κάποιον τρόπο μέσα στο κλίμα της εποχής. Εννοώ τον χειμώνα! Που να τρέχετε τώρα στην Αράχωβα ή τα 3-5 Πηγάδια… θα κάνετε ακούραστα και ακίνδυνα snowboard χάρη στο SSX της EA Canada.

Το PS Vita δε θα μείνει νηστικό χρονιάρες μέρες! Οπλισμένα και επικίνδυνα κοτόπουλα έχει για ήρωές του το Rocketbirds: Hardboiled Chicken. Single player και co op modes προσφέρει το Action Adventure/ Platformer της Ratloop. Τέλος, το Freedom Wars είναι ένα Third Person Action RPG, που ανέπτυξε η SCE Japan Studio.

Ο Νοέμβρης θα φύγει και θα πάρει μαζί του τα The Walking Dead: Season 2, Magicka 2, Mass Effect 2, Beyond Good & Evil, Dragon Fin Soup και InviZimals.


Πλατφόρμες:
Playstation 3 
Playstation 4 
PS Vita 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:2 Responses

  1. 05/02/2016

    […] από τα παιχνίδια, που δόθηκαν στους συνδρομητές του PS Plus τον Δεκέμβριο. Πρόκειται για ένα Action Platformer πλούσιο σε puzzles. Οι […]

  2. 05/02/2016

    […] […]

Leave a Reply