Τον Φεβρουάριο του 2017 στο PS Plus

Άργησε λίγο, αλλά η Sony ανακοίνωσε τελικά τα παιχνίδια για το PS4, το PS3 και το PS Vita, που θα αποκτήσετε αν είστε συνδρομητής της υπηρεσίας PS Plus, βάζοντας τέλος στην περιέργειά μας. Όλα τα games θα είναι διαθέσιμα από τις 7 Φεβρουαρίου και θα αντικαταστήσουν τα Day of the Tentacle Remastered, This War of Mine: The Little Ones, BlazeRush, The Swindle, Azkend 2: The World Beneath και Titan Souls.

Το παιχνίδι, που ξεχωρίζει αυτόν τον μήνα είναι το LittleBigPlanet 3 για το PS4, το Puzzle-Platformer, που ανέπτυξε η Sumo Digital σε συνεργασία με την Media Molecule και τη XDev. Η σειρά LittleBigPlanet είναι μία αποκλειστικότητα για τις κονσόλες της Sony και το τρίτο μέλος της κυκλοφόρησε και για το PS3.

Επίσης για το PS4, το Not A Hero της εταιρείας Roll7, που γνωρίζουμε κυρίως μέσα από τη skateboarding σειρά OlliOlli, δεν έχει καμία σχέση με το παραπάνω σπορ, καθώς είναι ένα third-person shooter με έντονη δράση, μπόλικο πιστολίδι και άφθονο pixelάτο αίμα.

Για το PS3, αλλά και το PS4 έχουμε το Starwhal της Breakfall. Πρόκειται για ένα τρελό και με ζωηρά χρώματα Arcade Fighting game με single player, αλλά και local multiplayer modes για έως και τέσσερις παίκτες.

Κάτι τελείως διαφορετικό θα βρείτε μόνο για το PS3 αυτή τη φορά… Το Anna: Extended Edition είναι ένα Horror Puzzle game, το οποίο μας έρχεται από την Ιταλία και την ανεξάρτητη εταιρεία Dreampainters Software.

Τα δύο indie games, που προσφέρει η Sony για το PS Vita, θα τα ευχαριστηθείτε και στο PS4 σας. Cross-buy, σου λέει!

Πρώτα έχουμε το Ninja Senki DX, που ανέπτυξε η Tribute Games, η οποία μας έχει χαρίσει το πολύ καλό Mercenary Kings. Το Ninja Senki DX είναι ένα Action Platformer και διαθέτει ρετρό γραφικά, όπως μας συνηθίζει εξάλλου η developer. Ας κλείσουμε με το TorqueL, το απλό σε αισθητική 2D Action Puzzle της ιαπωνικής εταιρείας FullPowerSideAttack.


Πλατφόρμες:
Android 
Linux 
Mac 
Playstation 3 
PS Vita 
PS4 
Wii U 
Windows 
Xbox 360 
Xbox One 
Developers:
Breakfall 
Dreampainters Software 
FullPowerSideAttack 
Media Molecule 
Roll7 
Sumo Digital 
Tribute Games 
XDev Europe 
Publishers:
Breakfall 
Devolver Digital 
FullPowerSideAttack 
Kalypso Media 
Sony Computer Entertainment 
Team17 Digital 
Tribute Games 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:

1-4 
2-4 
Local 
Multi 
Online 
Single Leave a Reply