Ξανα-αναβάλλεται η κυκλοφορία του Slain!

Στις 24 Νοεμβρίου 2015, γράψαμε…

Το έχουμε βάλει εδώ και καιρό στο στόχαστρο μας… Περιμέναμε πως και πως να έρθει η ενάτη Δεκεμβρίου, για να παίξουμε το video game, που φέρνει αναπόφευκτα στο μυαλό το Castlevania, και να διαπιστώσουμε, αν είναι πραγματικά τόσο καλό, όσο υποθέτουμε και αν τα πίξελζ του χαρακτήρα είναι τόσο γαμηστερά, όσο φάνηκαν στον Χρήστο Ελιόγλου, ο οποίος μελέτησε διεξοδικά το gameplay τρέιλερ, πριν από τρεις περίπου μήνες. Η Wolf Brew Games μας τα «χαλάει» όμως και αναβάλλει για δεύτερη φορά την κυκλοφορία του Slain!.

Η τριμελής εταιρεία δίνει την εξήγηση για αυτή την απόφαση με δηλώσεις στο Destructoid, αλλά και το forum του παιχνιδιού στο Steam. Οι developers θα ρίξουν το βάρος της δουλειάς τους στις μάχες με τα bosses, έτσι ώστε αυτές «να είναι όσο δύσκολες και διασκεδαστικές τους αξίζει να είναι». Η Wolf Brew Games δίνει και μερικά στοιχεία για τη διάρκεια του Slain! και τί θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Θα υπάρχουν τουλάχιστον εφτά μάχες με βασικά bosses και αρκετές ακόμη με μικρότερης δυναμικότητας bosses. Ένας καλός παίκτης θα χρειαστεί περίπου 15 ώρες για να ολοκληρώσει το Slain!.

Θα κάνουμε λοιπόν για ακόμα μία φορά υπομονή και θα περιμένουμε έως τις 27 Ιανουαρίου του 2016 την κυκλοφορία του Slain! για PC. Publisher είναι η Digerati Distribution. Η Wolf Brew Games έχει στα μελλοντικά σχέδιά της τη μεταφορά του παιχνιδιού και στα PS4, Xbox One και PS Vita.

[Σύντομη ενημέρωση – 20 Ιανουαρίου 2016] H Digerati Distribution μας πληροφόρησε με δελτίο τύπου, ότι το Slain! δεν είναι έτοιμο, να βγει στον κόσμο και έτσι η κυκλοφορία του μετατίθεται για τις 24 Μαρτίου. Η εταιρεία μας προτείνει μάλιστα και πάλι να ρίξουμε μία ματιά στο τρέιλερ, που βλέπετε παραπάνω. ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ! Παιχνίδι δεν έχουμε δει ακόμη!

Επίσημη ιστοσελίδα: Slain!

Αγορά: Steam


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
PS Vita 
Xbox One 
Developers:
Wolf Brew Games 
Publishers:
Digerati Distribution 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:
1 Response

  1. 21/03/2016

    […] πορεία του πολύ καιρό τώρα και παρόλα τα αρκετά του delays το αναμένουμε με αγωνία. Πριν το δω δεν θα πίστευα πως […]

Leave a Reply