Τον Φεβρουάριο του 2016 στο PS Plus

Το κρύο είναι τσουχτερό, να το αντέξω δεν μπορώ, όπως λέει το λαϊκό άσμα, και καθώς προχωράμε προς την καρδιά του χειμώνα οι ώρες, που μένουμε στο σπίτι χουχουλιάζοντας, αλλά και παίζοντας, είναι πολλές. Η Sony έχει να προσφέρει και για τον μήνα Φεβρουάριο έξι παιχνίδια για τις κονσόλες και το φορητό της, που θα βοηθήσουν τους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus, να ζεσταθούν.

Το Helldivers, το Top-down Shooter της Arrowhead Game Studios, που διαθέτει single-player και multiplayer modes, θα σας κάνει καλή παρέα στο PS4, το PS3 και το PS Vita.

Το Nom Nom Galaxy της Q-Games, αποτελεί μέλος της σειράς PixelJunk και πρόκειται για ένα παιχνίδι, που αναμειγνύει στοιχεία από πολλά είδη. Θα γίνει δικό σας για το PS4.

Το Nova-111, το Strategy της Funktronic Labs, η οποία ιδρύθηκε παρεμπιπτόντως από πρώην μέλη της Q-Games, κυκλοφόρησε μόλις στις 25 Αυγούστου και θα έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και για τα τρία μηχανήματα της Sony.

Ξύλο και οδήγηση έχει το PS Plus για το PS3 με το Persona 4 Arena Ultimax, το Fighting game των εταιρειών Arc System Works και Atlus και το GRID Autosport, το Racing της Codemasters.

Μας έμεινε ένα ακόμη παιχνίδι, που είναι μόνο για το PS Vita. Πρόκειται για το Lemmings Touch της εταιρείας d3t Ltd, ένα Puzzle game με πρωταγωνιστές τα γνωστά τρωκτικά με τις αυτοκτονικές τάσεις.

Όλα τα παραπάνω videogames θα βρίσκονται στη διάθεσή σας από τις 2 Φεβρουαρίου και θα αντικαταστήσουν τα Hardware: Rivals, Grim Fandango Remastered, Dragon Age: Origins, Medal of Honor: Warfighter, Nihilumbra και HISTORY: Legends of War.


Πλατφόρμες:
Playstation 3 
Playstation 4 
PS Vita 
Developers:
Arc System Works 
Arrowhead Game Studios 
Atlus 
Codemasters 
d3t Ltd 
Funktronic Labs 
Q-Games 
Publishers:
Curve Digital 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply