Τον Νοέμβριο στο PS Plus

Η Microsoft δώρισε το The Walking Dead: The Complete First Season της Telltale Games τον Οκτώβριο στα χρυσά μέλη της υπηρεσίας Xbox Live. Η Sony δεν το αφήνει αυτό να περάσει έτσι και προσφέρει τον ερχόμενο μήνα το The Walking Dead: Season 2 για το PS4 στους συνδρομητές του PS Plus. Το Magicka 2, το Action Adventure, που ανέπτυξε η Pieces Interactive, είναι το δεύτερο παιχνίδι με χτυπητό τίτλο για την κονσόλα όγδοης γενιάς της ιαπωνικής εταιρείας για τον Νοέμβριο.

Δύο πολύ καλές επιλογές από το κοντινό και πιο μακρινό παρελθόν σάς επιφυλάσσει το PS Plus για το PS3. Το Mass Effect 2, το Action RPG της BioWare πιστεύω, ότι δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ενώ το Beyond Good & Evil της Ubisoft, αποτελεί ένα πραγματικά αξιόλογο και μάλλον αδικημένο Action Adventure.

Τέλος, ένα Action RPG και την απάντηση της Sony στα Pokémon θα βρείτε για το PS Vita. Το Dragon Fin Soup της Grimm Bros θα το έχετε διαθέσιμο για το PS4 και το PS3, ενώ το InviZimals, που κυκλοφόρησε αρχικά για το PSP, θέλει από εσάς να ανακαλύψετε τερατάκια στον χώρο σας και να βγείτε μαζί τους στη μάχη.

Τα παραπάνω video games θα πάρουν στις 3 Νοεμβρίου τη θέση των Super Meat Boy, Broken Age, Unmechanical Extended, KickBeat, Kung Fu Rabbit και Chariot.


Πλατφόρμες:
Playstation 3 
Playstation 4 
PS Vita 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply